Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aszexuális fiú ismerkedne...

Aszexuális fiú ismerkedne lányokkal. Van itt olyan aki elfogadna ezzel a hibámmal?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy aszexuális lány.

De az nem én vagyok.

2013. dec. 11. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez nem hiba. :)

Legalább olyan elfogadott mint az ha valaki meleg. Legalábbis az én nézeteim szerint.

2013. dec. 11. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan szép kifejezés ez az aszexuális...
2013. dec. 11. 20:22
 4/9 anonim válasza:
aszexuális lány? jelen.. tök megértelek
2013. dec. 17. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Szivesen cserélnék veled...
2014. febr. 14. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek szép kifejezés ez az aszexuális, de lemerem fogadni hogy többségük esetén komoly gyermekkori sérülések húzódnak meg a tünet mögött. Aztán eccerűbb aszexuálisnak titulálni mint foglalkozni a problémával.
2014. febr. 14. 22:00
 7/9 anonim válasza:
Ugyanannyira érdekli a legtöbb lányt, mintha meleg lennél. Ne nevezd hibának. Nekem is csomó előnyöm származik belőle. Persze ha így érzel iránta, legjobb, ha felkeresel egy szakembert, bár nem tudom, pszichológus mit tud kezdeni ezzel.
2014. febr. 15. 21:27
 8/9 anonim válasza:
Igen,én elfogadom a másságot!
2014. szept. 2. 18:17
 9/9 Költőnő? ***** válasza:
Van rá nemlétező egymillióm h nem vagy ténylegesen aszexuális. Az ugyanis felettébb ritka.
2014. szept. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!