Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem abszurd indok...

Csak szerintem abszurd indok az, hogy azért nem írnak visszautasító választ ismerkedésnél mert utána úgy is fikázzák és ribizik őket?

Figyelt kérdés

Én teljesen felfoghatatlannak látom.

Oké sok pasi ír nekik nap mint nap.De ha nem tetszik neki akkor odabiggyeszt egy nemleges választ és annyi!!!TÖBBET NEM FOGLALKOZIK VELE!

De neeeem itt írják,hogy minek.Úgy is visszaírja,hogy hülye ribi,meg kuwra.

De minek olvassa el akkor?

Undorító kifogás ez csajok!Ezzel a normális pasit is büntetitek akik nem ezt érdemelnék.

Mire jó ez?!Magyarázzátok már el!

2013. dec. 11. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

utolsó válasza 1 fas.zság!

És te minden egyes lánynak külön levelet írtál? Úgy értem, hogy más megfogalmazásban, mint az előzőnek? Mert nekem herótom volt attól, hogy kaptam 1 hosszú levelet, hogy így szép vagyok, meg úgy, aztán kaptam még 1 iyet meg még 1et, és rájöttem a naív fejemmel, hogy egy ilyen levelet megír 1 srác, és elküldi az összes csajnak, aki neki tetszik? Ez nem szánalmas? Az ilyennek soha nem is írtam vissza. Egyébként nekem sok srác mesélte, hogy a lányok általában vissza se írnak nekik, csak azt tudnám, hogy akkor minek vannak fent? Én már csak sajnálatból is visszaírtam, de az meg tök gáz, úgyhogy rájöttem, hogy inkább élőben ismerkedem.

2013. dec. 11. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam le a nemleges válasz elküldéséről, amikor zsinórban a 15. pasi szemetezett, vagy épp r..bancozott le....oké hogy nem minden pasi csinálja ezt, de akkor is unalmas egy idő után.

Mit nem lehet ezen felfogni? Ha valaki nem válaszol, akkor nem kellesz neki és kész... Nem tök mindegy hogy nemet ír, vagy nem válaszol mert nem kellesz? Nekem is sok pasi nem írt vissza, mégse kezdek el itt vinnyogni mint te kérdező.

Bár már nem társkeresőzök. Megismertem az egyiken a férjemet, szóval amúgy sikeres volt. És jó dolognak tartom, csak vannak emberek akik fárasztóak rajta na...:)

27/N

2013. dec. 11. 20:43
 13/21 A kérdező kommentje:

de 12

Nem kell elolvasni annak a levelét akit elutasítottál.Ez a lényeg.

Minek olvasod el?Ezt nem értem!

2013. dec. 11. 20:44
 14/21 anonim ***** válasza:
mégis honnan tudjam mit ír? lehet hogy csak azt írja hogy bocsi a zavarásért akkor... mert ilyen is volt. erre viszont mivel nem vagyok bunkó, visszaírtam hogy semmi gond...például.
2013. dec. 12. 10:36
 15/21 A kérdező kommentje:

Oké tehát megint a normális ember szenved.

Köszönöm a válaszod.Rendes vagy!

2013. dec. 12. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
ne játszd már a szegény szánalmas áldozat szerepét... ha valaki nem tetszik, te se fogsz vele összejönni. Kész. ennyi.
2013. dec. 12. 12:21
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó!Legalább használnád az agyad!

Hanem arról,hogy rövid visszautasítást írni!Írnék én,ha valaki írna!

2013. dec. 12. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon idegesít. Többen felvetették, hogy nem ugyanaz a nemleges válasz, és ha nincs válasz? Elmondanám, hogy egyáltalán nem, pont ez a baj. Ha azt írják, hogy nem, akkor az ember tudja, hogy azt elfelejtheti. Viszont ha nem kap választ, akkor meddig várjon rá? Lehet, hogy akart volna rá válaszolni, csak közbejött valami, és elfelejtette, vagy csak szimplán a napi 30 levél között elveszett az övé. Lehet, hogy csak 2-3 naponta nézi meg a csaj az üzeneteket. Lehet, hogy elutazott egy hétre. Akár az is lehet, hogy balesetet szenvedett, és csak 1 hónap múlva válaszolna. Az emberben ennyi idő után is benne lehet az, hogy még visszaírhat a másik, de ezt az egészet már másnap elfelejthetné, ha írnának neki egy 3 betűs szót.
2013. dec. 12. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg ha valaki társkeresőn keres, van annyi esze, hogy megnézze ki mennyire aktív. És ha mondjuk 1 hete nem volt fenn az akinek írni akart, akkor nem lepi meg, ha esetleg 1 hét után se válaszol...

vagy nem elvárható hogy ennyi IQ szoruljon valakibe?

Csak mert ha valaki adatlapjára mész, látszik mikor volt fenn utoljára. Ezáltal le lehet szűrni mennyit lehet várni a válaszra.

Vagy ha mondjuk hétfőn írtál neki, és meglátod szerdán hogy aznap volt már fenn, viszont nem válaszolt akkor nyilvánvaló, hogy nem érdekled.

Ehhez szerintem nem kell nagy ész...de ezek szerint ennyi fantáziád sincs...utolsó.

2013. dec. 12. 18:44
 20/21 A kérdező kommentje:

19

Szerintem te nő vagy.

Itt mind aktív tagokról van szó!

2013. dec. 12. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!