Ha mindig mosolyogva köszön nekem egy fiú akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Kb nem tud úgy elmenni mellettem hogy ne szóljon hozzám vagy ne mosolyogjon rám. Meglát és már rögtön köszön nekem, ma is észre sem vettem hogy ott van erre ő szólt hogy "Szia XY". Aztán meg többen is voltunk egy teremben, erre megszólított hogy "Na hogy sikerült a pénteki kimozdulás?" tehát beszélgetést kezdeményezett nálam. Tetszhetek neki?2013. dec. 10. 22:39
1/4 anonim válasza:
Nem te tettél fel egy másik portálon egy kérdést ezzel a címmel: "Milyen jelei vannak ha tetszem egy férfinak?" :D
2/4 anonim válasza:
Ha ez így van akkor elég valószínű.
3/4 anonim válasza:
Tetszel neki..legalább is szimpatikus vagy számára! Mondjuk ez a "észre sem vettem, hogy ott van" ha sokszor előfordul és ő ezt észleli akkor a következő kérdésed úgy fog hangzani, hogy vajon miért ilyen távolságtartó velem ez a fiú! Na hajrá!
4/4 anonim válasza:
Dehogy tetszel, ne legyél már ilyen beképzelt! Csak meg akar dugni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!