Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rajtam kívül van olyan srác...

Rajtam kívül van olyan srác itt akinek a belső a fontosabb?

Figyelt kérdés
Nekem mindig a lányok belső tulajdonságai fognak meg(jólleet a külsőek sem elhanyagolhatóak). Ti is így vagytok ezzel?
2013. dec. 10. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

persze 9-es mert ti olyanok vagytok akik hónpaokat húzzák az időt és egy kor után ez már sok, túl sok az elvárásotok néha, csak sírtok de nem tesztek semmit, vagy éppen bújkáltok és várjátok h a semmiből otthon ülve ott teremjen a herceg fehér lovon.

Míg ezek a ribinek nevezett lányok mindenhol megtalálhatók és lazábbak.

2013. dec. 10. 21:15
 12/21 anonim válasza:
A 9-nek igaza van
2013. dec. 10. 21:16
 13/21 anonim válasza:
11-es annyit mondok,hogy neked az igazad kell keresni,nem az utcasarkost :D
2013. dec. 10. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Erősen függ, a korosztálytól.

A mostani tinik a külsőségekre mennek, az értettebb 25+ korosztály már jobban értékeli a belső tulajdonságokat.

Igaz a legtöbb 16-18 évesnek még tulajdonsága sincs, a belső értékekről nem is beszélve..

(tisztelet a kivételnek)

15/21 anonim ***** válasza:

#11 te honnan veszed hogy nem teszek(teszünk) semmit?? szerintem legtöbbünk a lelkét is kiteszi hogy a kedvében járjon annak akit szeret. nem nyafogunk, nem hisztizünk hogyha elmennek inkább a barátaikkal szórakozni, nem veszekszünk minden apróságon, megértő(bb)ek vagyunk (már aki, jó persze ez alól is vannak kivételek, vannak olyanok is amiket te mondtál)

és akkor ahogy te mondtad vannak a 'ribik' akik mindenhol ottvannak és könnyen megkaphatóak. és nektek ez kell. pont ezt magyarázom.. aki egy kicsit komplikáltabb (de cserébe ilyen) az már nem is kell csak mert nem ken magára két kiló vakolatot meg nem sz__op le két szó váltás után..

16/21 anonim ***** válasza:

9-es, 10-es és a többi... ez marhára nincs így... A tömegri.bikkel semmit nem tudok kezdeni. Oké, meg lehetne fektetni sokat, de valahogy eddig egyszer se vitt rá a lélek, hogy csak úgy lefeküdjek valakivel.

Viszont ott a másik oldal is, hogy nektek milyen pasik kellenek. Olyan pasit akarsz te is, akinek ilyen csajok kellenek, akkor szerinted az a pasi milyen lehet valójában? De neked mégiscsak ő kell, nem egy normális srác, aki tényleg megbecsülne... Innentől kezdve felesleges a hisztid, neked is, meg a többinek is.

25/F

2013. dec. 10. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Dreknek igaza van, amúgy 11-es vagyok.

Csak a szája jár mindenkinek, hogy így rossz meg úgy rossz.

De sose a jó kell mindig a rossz.

2013. dec. 10. 22:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Magyarán szólva Te is a szűk puncira utazol? Most ezzel mi újat mondtál?
2013. dec. 10. 23:01
 19/21 anonim válasza:
16os elmondtott mindent, eggyetértek vele..
2013. dec. 10. 23:48
 20/21 anonim ***** válasza:
#9 Mert ti csak a jóképű menőcsávókat veszitek észre, nekik pedig valóban inkább a ribik kellenek.
2013. dec. 11. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!