Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Baj hogy van csajom? (12/f)

Baj hogy van csajom? (12/f)

Figyelt kérdés

Baj hogy 12 évesen van csajom?

Am. Neked hány éves korodban volt elösször csajod?

2013. dec. 10. 20:10
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:

nem baj szerintem. nekem első csajom 3adikba volt. a lány akkor jött a suliba évelején. ez SZERELEM VOLT ELSŐ LÁTÁSRA.

az első mondatom hozá "de aranyos megnézhetem(egy NÉMÓ-s plüsshal és a farkán 250ml-es üditös nyitoka volt vagy száz, nem a csaj farkán hanem a hal farkuszonyán)" szval már rég szakitottunk most 13vok de még most is szeretem. ő elment másik iskolába de még mindig nagyon jó barátok vagyunk. gyakran skipeolunk. amugy minnél hamarabb kezded annál jobb, mert akkor lesz tapasztalatod későbbre. amugy szép a lány? és tetszik vagy szerelmes vagy belé?

2013. dec. 11. 19:25
 22/37 anonim válasza:

20. 13/l

a szerelem kortól független. hidd el én tényleg voltam (vagyok) igazán szerelmes. és NAGYON JÓ!! érzés <3

2013. dec. 11. 19:28
 23/37 RamoneGirl válasza:
nemszólok ,, pasidologba'' de ez lehet amolyan korai érettség - hisz ha mindent megdumáltok...
2013. dec. 11. 19:34
 24/37 anonim ***** válasza:
Nem baj.Aki beszól miatta szard le... Am nekem még sosem volt csajom. 14/f
2013. dec. 12. 20:47
 25/37 Gyémántlány válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy van "csajod". (bár én inkább "szerelmemnek" vagy "barátnőmnek" hívnám, mert a "csajom" az olyan lenéző megfogalmazás) Én másodikban voltam először szerelmes, és kölcsönös volt a dolog, tehát úgymond "jártunk" de nem volt nagy cucc. A szerelem a Wikipédia szerint egy olyan érzés, ami korra, nemre, vallásra, származásra nincs tekintettel. És szerintem annál az embernél vannak "rendben" a dolgok ott fejben, aki ezt a tényt el tudja fogadni, és így is látja a világot.

Szeressétek egymást, élvezzétek a dolgot! Addig amíg jól esik, és úgy, ahogyan jól esik. Ne törődjetek semmivel. Egyesek mindig kötekedni fognak, de általában nekik amúgy se jó semmi, tehát nem kell nagyon hogy érdekeljen ezeknek az embereknek a véleménye.

Tapasztalat. Az, hogy korán kezded a szerelmet, és tapasztalatokat szerzel, az nem zárja ki, hogy később is szerelembe ess. Csak kövesd a saját tempód, ha hagyod magad befolyásolni, a nagy arcú "tapasztalt" felnőttek visszazavarnak legózni! :)

2013. dec. 21. 15:48
 26/37 anonim válasza:
Aki már nagyobb az már nem emlékszik milyen volt kisebbként szerelmesnek lenni...szerintem nem baj, mert ennyi idősen ha van csajod az olyan mintha lenne egy legjobb barátod akivel mindent megoszthatsz.
2013. dec. 28. 19:49
 27/37 anonim válasza:
Szerintem nem baj aranyos:)
2014. febr. 7. 14:36
 28/37 anonim válasza:
baj mert ha tényleg szerelem lenne akkor nem érdekelne más mit gondol rólatok inkább töltenéd az időd úgymond ahogy mondtad a csajoddal és rá jönnél hogy ez csak egy barátság
2014. ápr. 18. 19:34
 29/37 anonim válasza:
Dehogyis baj. Az a jó.
2014. máj. 30. 13:40
 30/37 anonim válasza:
nekem is van pasim 13 évesen de csak ölelés van meg hülyülés tudom h nem szabadna még pasimnak lennie de nem csinálunk semmit olyant de nagyon szeretjük egymást és egyszer összevesztünk és az nagyon rossz volt és ha nem vagyok vele az rossz !
2014. jún. 2. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!