Min kellene változtatnom és hogyan?
22 év alatt még nem volt barátnőm,nem volt csók,szex meg pláne.Több lány is szerelmet vallott.Kezdetben a gátlásaimnak köszönhetően baltáztam el.Később meg nem tudom,hogy hol rontottam el,mert mindig mellette álltam és segítettem neki,ha tudtam.
Néhányszor randiztam már,de egyiknél sem éreztem pillangót,meg szikrát,se semmit.
Nehezen találok potenciális barátnőt,mert egy olyan nő ismerősöm sincs aki még emlékezne rám,szóval nincs kivel összejönni.
Szabadidőmben itthon ülök,vagy az egyik haverommal bóklászok.
Nincs kivel elmenni szórakozni,nincs kivel ismerkedni.Nem is vagyok az a bulizós fajta.
Min változtassak és hogyan?Hosszútávon nem lesz jó ez így,mert egyedül maradok.
23 évesen egy társkereső oldalon találtam rá a volt barátnőmre, aki végül is 10 hónap után hagyott ott...
Első randin éreztük a szikrát, tudtuk hogy lesz következő, ő utólag elmondta, hogy már akkor azt szerette volna hogy megcsókoljam. De én kicsit féltem... :D Annak ellenére hogy vége, életem legszebb 10 hónapja volt
Most már sokkal lazább vagyok. Addig egy lányra úgy néztem, mint valami elérhetetlen csodás lényre :DD Na jó most persze kicsit túlzok, lényeg én ajánlom a társkereső oldalakat, és utána már legközelebb az utcán is jobban fog menni az ismerkedés, lazább leszel. Ha egyszer már volt valakid az sokat dob az önbizalmadon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!