Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg akart csókolni vagy csak...

Meg akart csókolni vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nagyon jóba vagyunk és szeretem. Elvileg neki is tetszem de nem 100%

e

Egyik nap találkoztunk és sokat voltunk együtt. Amikor elköszönt akkor megölelt aztán kaptam egy puszit az arcomra megint megölelt és kaptam egyet közvetlenül a szám mellé és utána amikor megölelt nagyon mélyen nézett a szemembe meg egyszer a számra is. Aztán nem lett semmi mert nyuszi vagyok és félek az első csóktól, hogy ciki lesz utána így inkább csak megöleltem és adtam az arcára puszit. Szerintetek meg akart csókolni vagy csak halucinálok? SOS!!! 14/L

2013. dec. 9. 22:26
 1/8 zotanbro ***** válasza:
100%
igen meg akart
2013. dec. 9. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valószínű, hogy meg akart téged csókolni. Ne parázz, engedd el magad, amúgy sem születik senki tehetségként, szóval nem lesz gáz, ha esetleg ügyetlenkedsz. Egyébként lehet, hogy ő is kicsit félénkebb volt az adott esetben, hiszen megcsókolhatott volna téged, de talán attól félt, hogy ezzel mindent elront, mert te nem reagáltál jól az addigiakra, vagy nem tudta, hogy most mi is legyen.
2013. dec. 9. 22:29
 3/8 anonim válasza:
90% hogy meg akart csókolni jobb lett volna túlesned rajta!Most szenvedsz hogy mi lett volna ha....
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a nyuszikák szeretik a répát! :D -.-
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) De akkor most már nem is fog lépni hanem nekem kell?:S Na abban nem vagyok jó:(
2013. dec. 9. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is meg akarlak csókolni.
2013. dec. 9. 22:58
 7/8 anonim válasza:

bocsi, hogy csak most írok választ :))

szerintem meg akart csókolni, én is lány vagyok és annyi idős mint te, ha így végiggondolom amit leírtál és a helyedbe képzelem magam, igen:) meg akart csókolni

témán kívül én is ilyen helyzetben vagyok:) van egy nagyon jó barátom (fiú) és sokszor találkozunk sulin kívül is és én nagyon szeretném, ha összejönnénk :))

jajj igen :D remélem tudtam segíteni(:

2013. dec. 10. 21:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hétvégèn találkozunk. Remélem lesz valami. Utolsó: sok sikert nektek. Majd írj ha van valami. Kiváncsi vagyok. Szurkolok!!
2013. dec. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!