Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most ebből lehet valami? 13/L

Most ebből lehet valami? 13/L

Figyelt kérdés

A történet úgy szól, hogy ötödik félévén jöttem át a mostani sulimba. Nem sokkal később jött egy fiú az osztályba (akiről most szó van). Először nem történt semmi, de kis idő után jöttek a szerelmes bonyodalmak (sok lánynak tetszett az a fiú bár akkor nekem még nem tetszett). Kb. háromnegyed évkor azt vettem észre rajta, hogy próbál udvarolni nekem (próbált átölelni de nem sikerült neki, sokszor nézett stb.). Egy idő után ki akartam deríteni, hogy tényleg tetszek-e neki, így megkértem a barátnőmet, hogy derítse ki az igazat. És a válasz arra, hogy tetszek-e neki, igen volt. Én persze le se sz*rtam az egészet. Majd később eltunyult ez a dolog.

Hatodikban már egymás mellé ültettek minket, így órán tudtunk beszélgetni, hülyéskedni. Sokáig meg is volt ez (hál' istennek mert ekkor már tetszett nekem :)). Kb. fél évet ültünk egymás mellett, majd mikor elültettek minket, megszakadt ez a haveri kapcsolat. :(

Hetedikben sajnos már nem voltunk osztálytársak (nem ment el a suliból csak ő maradt az általánosban én meg átmentem a gimibe). Újra előjött ez az udvarlósdi (piszkálódás stb.). Mikor Erdélyben voltunk kirándulni (ezzel nem kérkedni akarok), akkor azt hittem sikerül összejönnöm vele, de sajna nem sikerült. Pedig már akkor is jól elvoltunk. Sokat beszélgettünk, kártyáztunk, hülyéskedtünk. De sajnos nem jött össze semmi.

És most, nyolcadikban, újabb érdekességek jöttek elő. Év elején nem beszélgettünk, semmi nem volt, de egyszercsak fény derült a titkomra. Szeretek gépen játszani. Erre nagyon "felcsillant" a szeme. Adtam neki a gépébe ventillátort (tudom ez furcsán hangzik :D), eladtam neki egy telefont is. Majd mikor a gépe jó lett, elkezdtünk multiplayerben játszani. Ezzel tök jól elvoltunk, megint jó haverok lettünk. Sokat beszélgettünk. Csak sajna mostanra elment a játéktól a kedve, és így nem tudom, hogyan kerüljek vele újra jobb haveri kapcsolatban (most nem is ez a lényeg). Suliban szoktunk nagyon-nagyon ritkán beszélgetni. Amikor találkozunk (bármikor találkozunk a suliban) mindig egy pacsival "üdvözöljük" egymást. Vagy "kéjesen" (:D) odaköszön hozzám (de csak hozzám még ha bárkivel is vagyok!).

És most teljesen össze vagyok zavarodva. Ilyen sztorit nem is hallottam még most hogy így visszaolvastam. Szerintetek lehet valami ebből? Légyszi bunkók kíméljenek! :)

2013. dec. 9. 19:03
1 2
 1/13 Dwight Schrute ***** válasza:
át is adnám a szót annak, aki elolvasta:
2013. dec. 9. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Rendben, most az egyszer megkíméllek.
2013. dec. 9. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom, szerintem lehet belőle valami csak az a furcsa nekem hogy a fiú nem is keresi a társaságodat de viszont amikor együtt vagytok akkor jól el vagytok és ez nekem eléggé furcsán hangzik.
2013. dec. 9. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne, pár év múlva akár a férjed is lehet:D
2013. dec. 9. 19:08
 5/13 GentLnazi ***** válasza:
Maronn m! Szerintem nem tudta eldönteni,hogy mi legyen ezért barát zónába rakott,de ha akarsz tőle valamit akkor egyszeruen kérdezd meg,hogy van-e valakije vagy ennél még egyszerűbb hívd el egy hétvégi napon találkozni(szép kis élet,semmit se kell tegyen és egy lány randinak hívja xDDD )
2013. dec. 9. 19:12
 6/13 anonim válasza:
szerintem már csak barátok lehettek..
2013. dec. 9. 19:13
 7/13 A kérdező kommentje:

+infó: Barátnőim is szokták látni, hogy ha a közelébe vagyok, akkor szokott figyelni.

De amúgy tényleg nem is keresi a társaságomat (ami azért eléggé elszomorít).

2013. dec. 9. 19:13
 8/13 A kérdező kommentje:
+még egy infó: Facebook-on egyszer tök jót elbeszélgettünk, mindig rámírt, mostanában meg ráírok és le se sz*r engem.
2013. dec. 9. 19:16
 9/13 anonim válasza:
tudasd vele, hogy mi a szitu, ha nem akarsz leragadni a barátságnál:D maximum nem lesz belőle semmi, és? 14 éves vagy szóval nem nagy szám, ha nem jön össze:D
2013. dec. 9. 19:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nehogy már egy fiú miatt izguljak. Jövőre úgyis elmegy a suliból. Mostmár csak attól függ, hogy én mennyire vagyok bátor. :)
2013. dec. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!