Lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy suliba járunk, és az osztálytársam az unokatesója, ezért sokszor van a termünkben. Valamint együtt szoktunk járni bulizni velük, tehát úgy hogy mi a barátnőimmel, meg ő a haverjaival. A suliban csak köszönünk, nem nagyon szoktunk beszélni. Bulikban is csak itt-ott váltunk pár szót, de nekem nagyon tetszik. *.* Viszont szerintem neki én nem jövök be. :(
Hogyan tudnám "elcsábítani"? Lehetséges egyáltalán ez? Vagy ha lehetséges lenne akkor már látszana rajta, hogy akar valamit, és így semmi esélyem?
2013. dec. 8. 13:27
1/1 anonim válasza:
semmi sem lehetetlen :) ha legközelebb bulizni mentek akkor menj oda hozzá, táncolj vele, legyél izgalmas, légy mindig a közelében, de ne nyomulj, nevettesd meg, és legyél szexi :D egyszerűen add önmagad, és ne izgulj ! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!