Akik nem teszik, "pakolgatják" magukat, határozottan (de kedvesen) lépnek fel veletek szemben. Vagy inkább a tesze-tosza, félénkebb lányok szimpatikusak?
Mert bizony úgy vettem észre, egyeseket elijeszt, ha tudom, mit akarok.
Igen őket kedvelem!Ők legalább tudják mit akarnak!
2013. dec. 9. 10:59
2/11 zotanbro válasza:
az csak jo ha tudja hogy mit akar :D
2013. dec. 9. 11:00
3/11 anonim válasza:
Nekem inkább a félénkebbek, de azért legyen meg az önálló véleménye.21F
2013. dec. 9. 11:00
4/11 anonim válasza:
Teszetosza félénkebb lányokat jobban szeretem persze csak akkor, ha nem döntésképtelenek és ugyanúgy van véleményük.
A magabiztos lányok sok esetben ijesztőek lehetnek.
2013. dec. 9. 11:01
5/11 Költőnő? válasza:
még még ffi válaszokat, ez engem is érdekelne :)
2013. dec. 9. 11:09
6/11 anonim válasza:
A határozott lányoktól áll a farkam.
2013. dec. 9. 11:11
7/11 anonim válasza:
Mindkettő bejön számomra,a határozottság jó lehet,csak az ilyeneknek ugye általában nagyok a követelményeik is.
A félénkebb lányoknál pedig az a jó,hogy ott viszont én léphetek fel irányítóként úgymond.
Persze személy szerint jobban szeretnék egy határozottabbat,őket jobban szeretem,mivel én szeretem azt ha egy picit irányítanak néha,persze jó értelemben. :)
2013. dec. 9. 11:21
8/11 anonim válasza:
régebben valamiért vonzódtam a határozatlanabb lányokhoz, de rájöttem, hogy sokkal jobb ha egy nő határozott. persze ne essen át a ló túloldalára, ne akarjon rám erőltetni semmit, de legyen saját véleménye. szóval inkább határozott legyen hiszen van amikor úgyis elgyengülnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!