Hogyan játsszam el hitelesen, hogy magabiztos, határozott férfi vagyok?
A húszas éveim elején járok,és eddig volt 2 barátnőm 14 éves koromban. Most már elegem van a magányból,és akarok egy lányt. Ez azonban csak úgy sikerülhet,hogy másnak láttatom magam. A gond,hogy nem vagyok valami jó színész. Épp ezért fordultam ide,hátha tudnátok valami valami tippet,mellyel elérhetem célomat.
A légy önmagad jellegű javaslatokat kéretik mellőzni. Eddig önmagam voltam,és nem volt benne köszönet.
Köszönöm!
Elakarod játszani hitelesen a férfit, amiről egy dolgot jobb ha tudsz a látszatot
nem fogod tudni fenntartani. A randi 30. percében egy gesztussal egyből kibukik a valódi személyiséged. Nem járható út.
A férfi a szenvedés edzi! (Ezzel lehet vitatkozni, szoktak is, de a végére mindig kiderül, hogy tutyimutyi a kérdéses személy.Szóval nem érdemes. :))) ) Sportolj versenyszerűen, tanuld meg a kitartást, eltűrni a fizikai fájdalmat, stb... Télen hajnalban felkelni, és szétgyalázott izomazattal négykézláb behúzni magadat az edzésre, nah ettől megformálódik a személyiséged olyanra amilyenre vágysz, ez biztos.
Ülni a fotelban, és karaktert gyártani, majd gyakorolni a tükör előtt...
Minimum esélytelen. És nagyon szánalmasnak fog tartani a lány ahogy lebuksz ezzel, és azonnal elhagy. Ha férfi akarsz lenni, akkor meg kell dolgozni érte, és az leszel.
A többit hagyd meg az emosoknak, meg nyomiknak.
jobban jarsz, ha onmagad adod es egyszer csak megtetszik majd valakinek.
miert jobb az, ha szerepet jatszol? egesz eletedben nem lesz nyugtod, meg kell felelned majd annak a kepnek, amit magadrol ugyan tudatosan kialakitottal, de megsem te vagy igazan.
10:36-os!
Gátlásos,visszahúzódó,társaságkerülő vagyok.(nem szeretem,ha egynél több ember van az aurámban.
10:37-es!
Mi a helyzet a társadalmi elvárásokkal? E tekintetben mindenki szerepet játszik. Az enyém miben különbözne ettől?
10:37-es vagyok.
tarsadalmi elvarasok? kit erdekelnek.
szerintem en sem felelek meg az elvarasoknak. miert?
nincs kutyam-macskam, hazam, kocsim, hitelem. semmim sincs, nem vagyok kepmutato, nem vagyok penzes, nem vagyok izmos, jokepu, semmi, amit a tarsadalom ugymond elvarhatna vagy ertekelhetne. megsem foglalkozom ezekkel, hanem elem az eletem ugy, ahogy nekem tetszik. persze bizonyos hatarok kozott, de azt igazabol lesz*rom, ki mit gondol rolam.
ha nekem igy jo, akkor kinek mi koze hozza?
A színészkedéshez is kell magabiztosság és határozottság.
Másrészről írtad, hogy semmi motivációd nincs, sem akaraterőd. Ez gázabb, mint a kérdésben írtak. Még a lányoknál se szimpatikus a motiváció hiánya, a céltalanság, de férfiaknál talán még jobban. Olyan mintha élettelen lennél és te ezt el is fogadnád. Mi nem tudunk neked célt kitalálni, te tudod, hogy mi akarsz lenni, nem mi... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!