Hogyan játsszam el hitelesen, hogy magabiztos, határozott férfi vagyok?
A húszas éveim elején járok,és eddig volt 2 barátnőm 14 éves koromban. Most már elegem van a magányból,és akarok egy lányt. Ez azonban csak úgy sikerülhet,hogy másnak láttatom magam. A gond,hogy nem vagyok valami jó színész. Épp ezért fordultam ide,hátha tudnátok valami valami tippet,mellyel elérhetem célomat.
A légy önmagad jellegű javaslatokat kéretik mellőzni. Eddig önmagam voltam,és nem volt benne köszönet.
Köszönöm!
Hu micsoda valaszok jonnek. Nos depis, v nem, ezt innen senki nem tudja megallapitanI innen:D
Onmagad ertekesnek tartasa nagyon fontos belso tulajdonsag, mintha ebben kicsit fejlodhetnel - mint rengeteg mas ember, engem is beleertve.
Nalam es sok mas embernel a kornyezet, mondjuk egy szulo olyan negativ onkep kialakitasahoz jarult hozza, aminek reszekent valahogyan nem erzi magat szerethetonek az ember.
Feladatok kituzese megvalositasa, nehezsegek legyozese valoban javitanak ezen(de a komment ami szerint csak a fizikai fajdalom, ero lenyeges, eleg keves eletismeretrol arulkodik:). A sport is segit a lelkiallapoton.
Talan ennel is fontosabb (szamomra az) hogy legyen egy olyan tarsasag ahol elfogadnak a csoporton belul.
Az ember onbizalma fontos, neha nem art tudatosan epiteni.
Ebbe egy kis szerepjatszas is beletartozhat, reszben sajat magad szamara, hiszen ez visszahathat es "onbeteljesito" szerep lehet, de persze azert nem egeszseges tulozni.
Mondjuk terapiara jarni sosem art, rengeteg terapiafajta van, pszichoterapeutatol kezdve a kelettbrol idekerult technikakig, ember legyen aki kiismer magat. Talan legjobbre igaz, hogy ok az ajtot tudjak megmutatni, neked kell atmenni rajta...
Udv, 3F
Az utolso sor Igy olvasando:
"udv! , 38F "
:)
Utolsó!
Csodálkoztam is a 3f-en.Azt hittem először,hogy valami szuperintelligens 3 éves.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!