Szerintetek is fura ez, mással is így szokott lenni?
Megfigyeltem, hogy valamiért az olyan lányoknak tetszem, akik amellett, hogy cuki, aranyosak, vonzóak, jellemre önbizalomhiányosak és magukat csúnyának tartják, pedig nem is azok, tévképzetben élnek, azt hiszik kicsi a mellük, vagy kövérek, pedig pont jól néznek ki stb. Azok a lányok, akik meg még csúnyaként is azt hiszik magukról, hogy szépek hát ők engem rondának neveznek és nagyon megalázóan szoktak bánni velem. Persze sok köztük tényleg szép, de agyilag el van maradva és általában a buli helyeken ezek vannak, így én oda már nem is járok csajozni, hiszen ott csak a valóban helyes fiúknak van esélye. Nekem eddig csak netről jöttek össze, szép, cuki, kedves lányok, de sajnos így is volt, hogy a külsőm zavart őke, de például legutóbbi lány, szép volt, csk volt egy kis hasa és emiatt hitte, hogy csúnya így simán meg tudtam csókolni és nem undorodott tőlem. Szóval tényleg csak ennyin múlva, hogy egy csúnya fiúnak szép, de magukat csúnyának tartó lányoknál van esélye ezek szerint?
Mert olyan is volt, hogy egy cuki lány helyesnek nevezett, míg egy nem vonzó, kövér lány meg azt mondta, hogy nyomi vagyok és ronda.
nem, nem ezen múlik.
azaz nem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!