Mi a véleményetek erről a fiúról?
Figyelt kérdés
Iskola után egyből géphez ül szinte ki se mozdul előle , de ha arról van szó hogy valahova el kell mennie-e akkor képes abba hagyni. Nem szeret eljárni hétvégenként bulizni meg inni, továbbá kevés barátja van , azok is az osztály társai. Gyermekkorában sok sérelem érte , és ezért kicsit visszahúzódó típus lett. Szeretne ismerkedni lányokkal de nem tud kezdeményezni mivel fél hogy valamit elront. Semmi önbizalma nincs és nem is néz ki jól , inkább soványabb alkatú. Szeret kirándulni,biciklizni,számítógépezni,fotózni és mindenre vevő. Csak értelmes válaszokat szeretnék, lányok és fiúktól erőre is köszönöm!2013. dec. 8. 13:04
1/7 anonim válasza:
Nehéz gyerekkora volt. De fontos lenne tudni, hogy hány éves. Illetve nem tudni milyen pontosan a személyisége, mert ebből nem derül ki.
2/7 anonim válasza:
a korát is leirhatnád
én megtanitanám ÉLNI
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan írhatsz 1. szám 1. személyben, ez egy anonim oldal.
4/7 anonim válasza:
Akár az én egész fiatalkorom csak én kövér is voltam mellé.
Mozdulj ki mihamarabb és keress barátokat, haverokat, lányokat, ha nem akarsz később ezekből kifolyólag igazán pocsék, magányos, kudarcokkal teli életet élni.
5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy nem írtam le : 18/F
2013. dec. 8. 13:16
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen búra..szott vagyok csak lányban és annyi az eltérés hogy n szeretEk bulizni a két LB-mel.
7/7 anonim válasza:
JA ÉS SZERINTEM SEMMI GOND NINCS VELE SŐT JOBB IS HOGY NEM EGY PÁWAGYEREK :) (<--kisbetű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!