Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy nem is a nők...

Lehet, hogy nem is a nők bunkók, csak egyes férfiak nem bírják elviselni a kudarcot?

Figyelt kérdés

Ez az egyik itteni kérdésre érkezett válaszként:

"Ha finoman közlöd vele hogy nem jön be az majdnem ugyanaz mintha durván közölnéd, hiszen a végeredménye ugyanaz lesz, nem kap p*uncit. Vagyis a visszautasítás ugyanúgy megtörtént."

Ezek szerint, ha valakivel kedvesen, őszintén közlik, hogy nem szeretnének vele ismerkedni, az is úgy fog lecsapódni, mintha egy flegma p*csa lenne az illető, csak mert nem szeretne BÁRKIVEL leállni. Tehát tuljadnonképpen tök mindegy, hogy kedvesen vagy bunkón történik a visszautasítás, a srác ezt ígyis-úgyis sértőként fogja fel. Ne mondjátok, hogy a nők hibája, hogy egyeseknek ilyen a felfogása...

2013. dec. 8. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én voltam már úgy elküldve, hogy csak lestem:

Párbeszéd:

- Ne haragudj zavarhatlak egy pillanatra?

Csaj rám néz, végigmér, majd fintorral az arcán közli:

- Hát te biztosan nem.

A plussz poén, hogy nem ismerkedni akartam, hanem prevenciós és figyelemfelkeltő célzattal ajándékot osztogattunk, és ő járt volna jól, csak félreértette a megszólítást.

2013. dec. 8. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez nem tipikus női tulajdonság. Anno, amikor még csúnya tinilány koromat éltem, meg sem tudom számolni, hány alkalommal hallottam, hogy velem biztos nem ismerkednének, ronda vagyok, ha valaki azt ajánlotta egy srácnak, hogy menjen oda hozzám beszélgetni, elhúzta a száját, hogy biztosan nem.

Szóval, a férfiak csak azért nem utasítják el bunkón a nőket, mert általában ők a kezdeményező felek, viszont a szelekció idején már olyan szinten suttyók tudna lenni, hogy csak les a ember. Szerintem egy "te biztos nem" még mindig szebben hangzik, mint "ahhoz menjek oda, dehogy nézz már rá".

A különbség csak az, hogy én nem lettem idegbeteg, önbizalomhiányos, GYK-n síró nő, hanem fogtam magam és megpróbáltam változtatni, és ma már modellkedem :D Viszont, ezek a dolgok egy életre elvágták benne a spontán ismerkedés lehetőségén, nekem nagy bizalom kell ahhoz, hogy valakivel párkapcsolat céljából ismerkedjek, szóval élből elutasítok mindenkit, aki csak úgy leszólít. Thanks for boys :D

2013. dec. 8. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

"és ma már modellkedem :D"

Na nálam itt ástad el magad mint nő...

2013. dec. 8. 14:16
 14/14 DrBori András ***** válasza:
0%

A visszautasítást a nők is nehezen viselik.

Onnantól a férfi nem lehet más, mint "buuzzii".

2013. dec. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!