Ha nem a külső a minden csajok, akkor miért van az, hogy a legjobb csajok mindig a szép arcú, szép mosolyú jó pasikkal vannak?
A külsö valoban nem minden, de nem is elhanyagolhato tenyezö!
Ugyanis altalaban a külsö az, amiert megfordulsz vagy ramosolyogsz valakire. Aztan csak utana ismered meg, hogy milyen valojaban.
Az en baratnöm gyönyörü! Mediaban dolgozott, 2 diplomas stb. Es minden masban is megüti a legmagasabb szintet... Pedig mondhatni, ö szedett fel, mar 3 eve. Szerencses külsöt örököltem, mondhatni elöfordult, hogy csak ugy ram masszon egy csaj. De ezen kivül nagyon összevissza alakult az eletpalyam. Szinte semmit nem fejeztem be, amibe belekezdtem. Raadasul elegge melyponton is voltam...
Sokszor elgondolkodtam, hogy mit keres mellettem. Teny, hogy vannak tulajdonsagaim, kepessegeim, amivel kepes vagyok levenni egy lanyt a labarol, de ezen kivül eleg nehez termeszetü. Nem keves türelmet es törödest igenylek.
Szerintem vegül egy lanynal az is szempont, hogy hogyan neznek majd ki a gyerekek ;)
Szerintem nem mindegy h hogy néz ki az illető.....persze a személyiség a fontosabb de ha választani kell 2 elbűvölően jó fej srác között akkor mindenki a szebbet választaná . SAJNOS EZ ILYEN!!!!
Persze lehetséges h olyanba szeretsz bele aki nem néz ki jól de bírod ezért nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!