Hisztek ti abban, hogy egyetlen jól megfogalmazott vagy aranyos kérdés megváltoztathatja eddigi életeteket?
Igen, én másfél éve ezen az oldalon ismertem meg a barátomat :)
A kérdésre már nem is emlékszem pontosan, de valami olyasmit írt hogy miért nem tudja megtalálni a hozzá illő párt.
Nem is a kérdés volt igazán lényeges hanem amit alá írt.
A lényege röviden annyi volt hogy beleunt már abba hogy otthon ül és csak a TV-t nézi meg hogy időnként csak néhány haverjával chatel esetleg eljár valakihez és ennyi. Eléggé maga alatt lehetett szegény mert sokat csalódhatott már a lányokban alacsony is volt, kövér is, de hi9hetetlen szerethetőnek vettem le, nagyon szépeket írt, nem írnám le részletesen, de engem nagyon megfogott az egész mondandója, valahogy éreztem hogy meg kell ismernem.
Akkor írtam neki privátba hogy jó lenne őt megismerni, és elkezdődött a levelezés, jókat beszélgettünk, a szívét és lelki bánatát kiöntötte nekem, hihetetlen jófej volt meg aranyos, aztán jött a facebook nem voltak képei, egyrészt azért nem mert belefáradt az emberekbe és így rejtőzött el hogy ne ismerjék fel mert nem az a fajta ember aki gyűjti az ismerősöket. Eszméletlen jól eltudtunk beszélgetni a szívem csücske lett, nagyon jókat írt nekem, nagyon szépeket tudott, és persze kiderült hogy nagyon közel lakunk egymáshoz. Igaz hogy én másik országban lakom de lényegében csak 20 km választott el minket. Akkor a párom eljött hozzám autóval mivel nekem volt magyar telefonszámom egyrészt mert itt is még maximális térerőm van plusz én Magyarországra jártam suliba azért is volt jó egy magyar szám, de a srác felhívott hogy ott van a városomban egyik szupermarket parkolójában, na akkor hirtelen erős szívdobogást éreztem mivel csak néhány háznyira volt tőlem, így mondta hogy menjek le hozzá mert látni szeretne :) Egyből felöltöztem gyorsan ami nálam ritka és lementem hozzá. Nagyon jó fej volt nagyon örült hogy látott engem az a mosoly az arcán felejthetetlen számomra. Nagyon megváltoztatta az életemet és az övét is, én az a társasági lény vagyok ő meg az ellenkezője de mindketten változtunk ő is már a társasági emberek közé tartozott nem az otthonülők közé, hihetetlen jól érezte magát új barátokra talált, most is így van, bár most pihenünk mert most végzett munkából, de nagyon szeretjük egymást, sokat megyünk el kettesbe mert ő erre vágyik, nagyon jó vele a szex, én nekem mindig is voltak igényeim ilyen téren hogy jó alakú pasi legyen de amikor megláttam a párom kérdését meg elkeseredését valahogy a szívembe zártam őt, nem azért vagyok vele mert megsajnáltam egyszerűen éreztem hogy nekem kell az a pasi mert tudtam hogy egy kis segítséggel helyre tudom őt hozni, nagyon jó dolgokat képzelt el az életben és olyanokat adott meg nekem főleg élményeket amiket másoktól nem kaphattam meg. Érettebb a gondolkodása is, bár karrier területén csúnyán kitojt vele az élet de nem adja fel mert elég komolyan tesz azért hogy jó állása legyen. Komolyan megváltozott neki az élete a kérdéstől, nekem is, mert már beláttam hogy nem a buli az élet, hanem kell más is, de az élményeinket nem tudom elfelejteni, nagyon jó vele, szeret, megbecsül, kiáll mellettem, mindenben segít, egy igazi barát és pár egyben.
Sokan irigykednek ránk, rengetegen mondják az utcán hogy milyen kedves pár vagyunk :)
Pedig ha csak úgy jött volna oda hozzám az utcán vagy buliba hogy megismerne 1000% hogy elküldtem volna. Örülök hogy itt ismerhettem meg a kérdése miatt.
13-as köszönöm, hogy megosztottad a történeted, igazán jó volt olvasni a sorokat.:)
"én az a társasági lény vagyok ő meg az ellenkezője"
Ehhez a részhez annyit fűznék csak hozzá, hogy igen, az a jó, ha különböző személyiségűek a felek, mert ez hozza össze őket leginkább és kiegészítik egymást. Két bulizós vagy két csendesebb, magába fordulós ember nehezebben boldogul. Ment zöld kéz.
13 a szerencseszámom-és ez a történet gratulálok! :)
életszagú sok ilyet ismerek -sokan a sok csalódás miatt inkább neten ismerkednek..
én mondjuk nem szoktam de volt hogy itt beszélgettem egy lánnyal mert szimpi volt és kiderült ismerjük is egymást látásból..
én is írtam nem találok melót-buzdìtott diétázzak a csinosabb lányokat előbb felveszik..sikerült de a mai napig semmi melo :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!