Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudja eldönteni mit...

Miért nem tudja eldönteni mit akar?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem munkahelyen egy hölggyel.

Sajnos van barátja,ennek ellenére én azért megpróbáltam a lehetetlent,és udvaroltam,stb.

Végülis megegyeztünk,hogy én nem csinálom,amit csinálok,megpróbálok a munkatársi kapcsolatban maradni.Nehéz,de rajta vagyok.

Persze elvagyunk egymással,a gondokon át,a mit szeret a szexben,stb mindent megbeszélünk:D

A lényeg,hogy nemsokára lesz csapat buli,és én emiatt nem akarok elmenni,mert kitudja a pia mit hozna ki belőlem:)

De ő pedig nagyon akarja,h menjek.Mindig ezzel nyaggat,ha nem megyek ő se megy,menjek már,elmondja naponta.

A kérdés végülis az lenne,h mit akar tőlem,miért akarja,h annyira ott legyek? Elmondtam neki,h miért nem akarok menni,de ennek ellenére erősködik.Nélkülem is tud bulizni,stb.

A hölgy teszem hozzá picit félénk,visszahúzódó,nehezen engedett a társaságába engem is.

2013. dec. 7. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Hízelegsz a hiúságának.
2013. dec. 7. 16:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak ennyi lenne?
2013. dec. 7. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!