Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nőnek kicsi a melle...

Ha egy nőnek kicsi a melle akkor miért nem éri akkora retorzió, mint egy himnemüt a véznasága miatt?

Figyelt kérdés

Egy nöt sosem szolnak le amiatt nyilvánosan, hogyha feltünöen kicsi a melle, ellenben ha egy fiu nem izmos, akkor lépten nyomom beszologatnak neki változatos szituáciokban!

És azzal jönnek, hogy ki kell gyurnia magát. Ha nincs kajára pénze, akkor DOLGOZZON meg érte!

Pedig hát a nők is annyira lebegtetik az önállóságukat, akkor éppen dolgozhatnának, hogy teljen szilikonbetétre!

2013. dec. 6. 21:00
1 2 3 4 5
 11/41 Rékcsi ***** válasza:
68%

Te nagyon idióta vagy -.-

A mell mérte természeti adottság az izmokért pedig meg lehet dolgozni. Nekem sincs nagy mellem de nem akarok egy idegen anyagot belerakni csak azért h nagyobb legyen, de viszont megdolgozok azért h jó legyen az alakom...

2013. dec. 6. 21:11
 12/41 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2013. dec. 6. 21:14
 13/41 anonim ***** válasza:

Az, hogy a gyúrás mennyire sport az egy érdekes kérdés... Az megint egy érdekes kérdés, hogy meddig egészséges.

Egyébként kedves kérdező, a megoldás egyszerű legyél olyan magas társadalmi pozícióba, hogy SENKI ne merje a szemedbe mondani, hogy vézna vagy. Megjegyzem a vékonyság sokkal egészségesebb a szervezet számára, mint a TÚLZOTT gyúrás. Arról nem is beszélve, hogy azok könnyen pofáznak a gyúrásról, akiknek alapból atletikus alkatuk van, az astheniás alkat éppen olyan normális variáció, csak most az a divat, hogy aki nem 100+ kiló és nem zabálja a fehérjét mint a disznó az nem is ember.

A normálisan, porok nélkül edző illetőktől ezúttal elnézést kérek nem akartam őket megbántani, na a testépítés úgy sport, ahogy ők csinálják, természetesen, és nem minden sz.rt felzabálva. Úgy már van benne kihívás!

2013. dec. 6. 21:14
 14/41 A kérdező kommentje:

basszus én már annak is örülnék, ha olyan testalkatom lenne, mint ezeknek a magas szélesvállú fiuknak "ALAPBÓL"

mert lássuk be, hogy ők nem sok mindent küszködtek ezen

2013. dec. 6. 21:16
 15/41 anonim ***** válasza:
13-mas,ülj le egyes!
2013. dec. 6. 21:17
 16/41 anonim ***** válasza:
Én elég vézna vagyok és nem tudok rajta változtatni, mert krónikus betegségem van, de senki nem szól be miatta még ismeretlenek sem, pedig a vékonyságomon kívül nem látszik rajtam, hogy lenne valami bajom.
2013. dec. 6. 21:19
 17/41 A kérdező kommentje:
hát ja sajnos tesom is olyan, hogy 18 évesen 14 évesnek néz ki, és tiszta vékony :(
2013. dec. 6. 21:21
 18/41 anonim ***** válasza:
A por az olyan mint a tejpor. Csak a primitívek eszik meg a puffasztópor mesét.
2013. dec. 6. 21:23
 19/41 anonim ***** válasza:

Az hiszem, te nem a véznaságod miatt kapsz negatív tapasztalásokat, hanem a természeted miatt (mielőtt támadnál, mert beletrafáltam, kijelenteném, hogy nem nem ismerlek csupán ebből a pár sorból szűrtem le azt a véleményt, hogy egy eléggé negatív, önbizalom hiányos irigy ember vagy) Tudod, ha jól éreznéd magad a bőrödben, ha szeretnél élni, s nem csak azon savanyúskodni, és sopánkodni "hogy ha engem bántanak akkor őket miért nem" és asonló negatív töltetű önmérgező gondolatoktól megszabadulnál, akkor egyből kedvelnének az emberek, s te magad is kedvelnéd magad! Rájönnél arra, hogy gynyörű az élet és hasonlók...

De mondd mi a jó neked abban, hogy a sérelmeidet dédelgeted, ahelyett hogy felülemelkednél és egy értelmesebb életet élnél????

20/41 A kérdező kommentje:
kb mitn valami disznóhizlaló táp:D
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!