Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért tart a...

Szerintetek miért tart a legtöbb lány rondának vajon a két lehetőség közül?

Figyelt kérdés

1. Azért, mert akárhányszor is kimegyek az utcára emberek vagy nagyobb tömeg közé, hirtelen olyan kicsi, gyenge, ronda senkinek érzem magam és félek, szorongok, hogy mit gondolhatnak rólam az emberek és főleg, ha egy vonzó lány van a közelemben úgy érzem, hogy szeretnék neki megfelelni, szeretnék helyesnek látszani, de sajnos úgy érzedm nem vagyok helyes és pánikba esek, van, hogy inkább lefelé nézek a földre, ha a szép lány velem szemben jön, legszívesebben elbújék a világ, az emberek elől, félek tőlük.

2. Egyszerűen csak pocsék genetikai adottságaim vannak, vagyis olyan ronda vagyok, hogy lehetne nekem nagy egóm vagy önbizalmam és pofám is, akkor sem kellenék a vonzó, de úgy semmilyen lányoknak sem.

2013. dec. 6. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2013. dec. 6. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső.. Legyen önbizalmad.
2013. dec. 6. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért az egyértelmű, hogy egy olyan embernek sokkal több önbizalma van aki elégedett magával mind külsőleg mind belsőleg.

Tudom milyen az mikor csak mondogatják, hogy fel a fejjel meg majd változik a helyzet és így tovább. A valóság viszont az, hogyha te nem változtatsz semmi sem lesz másképp az ég világon.

Kezdenie kell magával valamit az embernek, én elkezdtem kondizni. Bűn rondának éreztem magam vézna test, pattanások mikor a tükörbe néztem az volt az első gondolatom, hogy így egy csajnak sem kellek az biztos. Ha magamat rondának tartom miért tetszenék valaki másnak.

Adtam egy pofont a genetikának. Komolyan mondom jót tett. Állítólag a kondi emeli a tesztoszteron szintet ma már 4 évvel a hátam mögött végre jó kedvűen nézek a tükörbe, mert az látom amit akartam.

Ezt tudom ajánlani neked is lassan de biztosan indulj el az úton.

2013. dec. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!