Főleg fiúk, mit gondoltok, ha egy lány kezdeményez, melyik a legjobb lehetőség?
Mondjuk először is: szerintetek jó ötlet vagy nem?
Másodszor: örülnétek, jól esne, ha egy olyan lány akit nem nagyon ismertek, egyből elhív valahova? Vagy jobb ötlet először csak beszélgetést kezdeményezni, semlegesen? őszintén érdekel hogy minek örülnétek jobban!
Harmadszor: ha már túl vagyunk a beszélgetős szakaszon, és nem lép a fiú akkor még nem ciki, ha a lány elhívja valahová? vagy akkor már mindenképpen lépne ő is ha tetszene neki a lány?
kort is írjatok légyszi :)
nem cikki, lehet a fiú nem mer lépni.
19/f
1. Bizonyos formában jó ötlet, ha mondjuk nem nyomulós a lány, de szerintem pl. egy beszélgetés kezdeményezésében nincs semmi rossz.
2. Én tutira meglepődnék, ha egy lány ezzel indítana, plusz azért az esetek többségében nem a lány hívja el a srácot. Szóval az én privát véleményem az, hogy ha kezdeményez a lány, akkor az inkább beszélgetés legyen, vagy pl. segítségkérésnek álcázott "becserkészés", valami ilyesmi.
3. Elvileg a fiúnak is kellene kezdeményeznie, még akár a leggyávábbaknak is, ha azt látja, hogy bejön a lánynak. Persze sose tudhatjuk, hogy mi van a háttérben, de azt hiszem, a többség lépne, ha így alakulna, és tetszene neki a lány. Aki meg nem, az esetleg nagyon félénk, problémái vannak, tapasztalatlan, és nem veszi észre, hogy tetszik a csajnak, alternatív nemi irányultságú, neki nem jön be a lány, de nem akarja neki megmondani stb.
29/F
Ugyan lány vagyok, de szerintem nem ciki kezdeményezni =)
Először szerintem jobb beszélgetni, ismerkedni semlegesen, hiszen a külsőn kívül azért elég fontos a másik fél jelleme. Érdemes felvetni a találkozót, főleg ha a beszélgetés alatt kiderül valami közös érdeklődés =)
Az első kommentelőre reagálva: én nem vagyok se k***a, se bűnronda, de ha anno nem lépek, sok kapcsolatom soha el sem kezdődött volna, mert nem mertek leszólítani, vagy épp nem hitték, hogy barátságon kívül máshogy is érdeklődöm irántuk.
a kérdés elméleti jellegű, de azért köszönöm a k.rvázást! :D
a hasznos válaszokat köszönöm, én magam is így gondolom csak tényleg érdekel, mit gondolnak erről a férfiak, még várom a véleményeket :)
Lányok is kezdeményezhetnek, egyenjogúság van...hülyeség h mindig a fiúknak kell.
Ha nem bűnronda az illető akkor minden bizonnyal örülnék ha elhív egy lány.
Az lényegtelen h ő nem hívott el, lehet h nem mer. Ha úgy látod hogy élvezte a beszélgetést veled akkor hívd el nyugodtan, ha bizonytalan vagy akkor beszéljetek még kicsit, ha továbbra is akkor próba cseresznye alapon hívd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!