Hogy szedjem fel a pasit aki tetszik? :O help! Többi lent!
Figyelt kérdés
tetszik nekem,ma is megvédett a buszmegállóban egy benga gyerektől,és fel akarom szedni. milyen pasizós szövegeket,módstereket ajánlotok? a barátnőm ezt a módszer ajánlotta: megyünk a barátnőmmel a folyosón,ő lehetőleg nem látszólag beleakad a lábával az enyémbe,én elesem ő meg ott lesz és remélhetőleg segít. de nem szeretem az ilyesmit mert megrendezett és ha nem segit dubla égés. de ha nincs más ez lesz... meg a barátnőm meglök én bele megyek és bocsánatot kérek,mondok neki valami és akkor beszélgetünk... de ez is olyan megrendezett hülyeség... én inkább az az ember vagyok aki nem kamu szöveggel megy oda hanem csak kiböki hogy mut akar. nem kell bonyolítani,csak beszélhessek vele...valami ötlet?2013. dec. 6. 20:11
1/7 anonim válasza:
Csak simán odamenni beszélgetni, nehéz lenne igaz?:D
2/7 anonim válasza:
nyek...
biztos ilyen gyerekes, szánalmas módot keresel?
12-13 évesen még oké...
vagy 12-13 éves vagy?...
3/7 anonim válasza:
Mi történne, ha arra járnál, ahol éppen a srác tartózkodik, rámosolyognál, szemeznél vele, pici flört (mondasz valamilyen bókot), vagy ürügyül felhozod, hogy megköszönöd a megvédelmezést, és elkezdtek beszélgetni?
4/7 A kérdező kommentje:
b*sszus én pont azt mondam hogy nem szeretem ezeket a gyerekes modszereket! de nehogy végigolvassad,hátha belehalsz... jöhet több válasz de komoly legyen ok? az ilyen sz@r flegma válaszokkal nem megyek semmire. nem valo semmire ez a h*lye oldal... mindenki csak bunkóskodik a mássikkal. rosszul hittem hogy talán lesz 1-2 rendes válasz is... ha durvának hangzott azért mert annak szántam.
2013. dec. 6. 20:19
5/7 A kérdező kommentje:
köszi 3# ez jó! :)
2013. dec. 6. 20:20
6/7 Költőnő? válasza:
köszönd meg h megvédett és csempészd bele, h máskor is elkelhetne ilyen segítség;)
a bólingot hagyd. hülyén is elsülhet.
7/7 A kérdező kommentje:
ok. köszi!
2013. dec. 7. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!