Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet manapsag normalis...

Hol lehet manapsag normalis pasikkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
legyszi csak normalis valaszokat irjatok. koszi
2013. dec. 6. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Na én ilyen vagyok, erre a legtöbb lány akivel ismerkedem, kinyögi 1 hónap után, hogy nem volt még olyan jó fiú barátja mint én, mert velem mindent meg lehet beszélni...

Na erre szoktam bevágni a bunkót és elküldeni őket melegebb éghajlatra.

Nem éri meg normálisnak lenni, ha a nők nem arra vágynak.

2013. dec. 6. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
akárhol... szerinted egy pub-ban vagy egy discoban mindenki ott helyben meg akarja kefélni a csajt akit meghívott? Lehet, de ez kettőn áll. Ha nem engedsz akkor nem is tud megdugni (max megerőszakol). Szóval akárhol tudsz ismerkedni.
2013. dec. 6. 18:57
 13/19 A kérdező kommentje:
nem mondom hogy nem szamit a kulso, de szamomra a belso ertekek fontosabbak. lehet valakinek tokeletes kulseje, ha egy vadbarom, es lehet valaki kevesbe helyes, de annyira jol kijovunk hogy csak o kellene es senki mas.
2013. dec. 6. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Mielőtt válaszolnék, hány éves vagy? 10-en vagy 20-on?
2013. dec. 6. 19:48
 15/19 A kérdező kommentje:
22 eves vagyok.
2013. dec. 6. 19:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Most itt a karácsony, menj el egy nagy áruházba mondjuk, rengeteg ember van , minden részlegnél.

Megfigyelheted a pasit, hátha ő is észrevesz ha nagyon nem mer kezdeményezni akkor megkérdezheted, hogy szia ne haragudj ez szerinted jól állna vagy neked mint férfinak tetszene ezaz illat? vagy tököm tudja.

És már beszélgettek is.

2013. dec. 6. 20:01
 17/19 anonim ***** válasza:

11-esnek tanács: szarul csinálod.

Legyél jó fej, meg nyitott srác, de amint elkezd neked beszélni a gondjairól, magánéletéről, pasijairól, lépj le szó szerint. Mondd, hogy menned kell, dolgod van. Ne legyél lelki barátja, éreztesd vele hogy mint nő érdekel, nem mint pincsi kutya.

2013. dec. 6. 20:01
 18/19 anonim válasza:
Ha gondolod, írj :) 20/f
2013. dec. 6. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:
vaú, vaú, itt vagyok, csóválom a farkincám is >:D
2013. dec. 21. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!