Lányok, Hölgyek! Ti el tudtok vonatkoztatni attól, hogy a hapsi sajnos elkezdett őszülni? Ismerkedésnél mennyire releváns, mint zavaró tényező?
Nyilván a külső többi összetevője és a belső tulajdonságok, a személyiség szignifikánsan fontosabb, mint az őszülés, . De szért mégis, kiváncsi lennék.
37 éves budapesti férfi vagyok, és kb hajszálaim jó 10%-a megőszült. Nyilván vannak fontosab problémák is az életben, ésezelaz állapottal ki is egyeznék,de a folymat nyilván nem fog megállni.
Mivel a szemöldök és borosta(hiába borotválkozom teljesen, azért egy sötét,eltünthetetlen felület ottmarad) továbbra is fekete, így pepita jelleget kezdek ölteni. Perpillanat hátrafésülve hordom, de az őszülés miatt arra is gondoltam,hogy lekapom az egészet kopaszra. Ha így, őszülősen hagyom, szó érheti a ház elejét,hogy igénytelen. Ha befestem feketére, akkor lehet,hogy bbuuzziiss lesz, ráadásul egy nő egyből kiszúrná, hogy (már)nem ez az eredeti szín mindenhol. Hölgyek,lányok, haverok, barátok társaságában próbálok úgy csinálni, mint akit ez nem zavar, de akkor is kell hoznom egy végleges döntést, hogy többé ezzel ilyen szinten ne kelljen foglalkoznom.
Ugyanezem a néven vagyok fenn a Facebookon, van rólam fekete és őszülő hajú fénykép is. Festés oder nein?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!