Lányok, Hölgyek! Ti el tudtok vonatkoztatni attól, hogy a hapsi sajnos elkezdett őszülni? Ismerkedésnél mennyire releváns, mint zavaró tényező?
Nyilván a külső többi összetevője és a belső tulajdonságok, a személyiség szignifikánsan fontosabb, mint az őszülés, . De szért mégis, kiváncsi lennék.
37 éves budapesti férfi vagyok, és kb hajszálaim jó 10%-a megőszült. Nyilván vannak fontosab problémák is az életben, ésezelaz állapottal ki is egyeznék,de a folymat nyilván nem fog megállni.
Mivel a szemöldök és borosta(hiába borotválkozom teljesen, azért egy sötét,eltünthetetlen felület ottmarad) továbbra is fekete, így pepita jelleget kezdek ölteni. Perpillanat hátrafésülve hordom, de az őszülés miatt arra is gondoltam,hogy lekapom az egészet kopaszra. Ha így, őszülősen hagyom, szó érheti a ház elejét,hogy igénytelen. Ha befestem feketére, akkor lehet,hogy bbuuzziiss lesz, ráadásul egy nő egyből kiszúrná, hogy (már)nem ez az eredeti szín mindenhol. Hölgyek,lányok, haverok, barátok társaságában próbálok úgy csinálni, mint akit ez nem zavar, de akkor is kell hoznom egy végleges döntést, hogy többé ezzel ilyen szinten ne kelljen foglalkoznom.
Ugyanezem a néven vagyok fenn a Facebookon, van rólam fekete és őszülő hajú fénykép is. Festés oder nein?
sztem kimondottan szexissé tud tenni egy férfit és sármossá :)
33n
Azért ez nem így van. Teljesen egyéni, hogy ki lesz tőle sármosabb, és ki néz ki úgy ősz hajjal, mint a saját nagyapja. Nem mindenki Richard Gere.
Férjem egy évvel öregebb, de volt, hogy az apámnak nézték az őszülő haja miatt.
29N (és egyben a 3-as válaszoló)
Veled egyidős vagyok, nekem is az a véleményem, hogy semmiképp ne nyírasd le kopaszra, vagy maradjon, ahogy van, vagy akkor inkább festesd valami diszkrét színre. Képről annyira nem látszott szerintem, hogy festetni kellene, de ha zavar, akkor inkább, mint a lenyíratás.
És nem kellene ezen cakkoznod magad szerintem sem. Páromnak erősen ritkul a haja a feje tetején, már akkor látszott, mikor megismertem, nem állítom, hogy ez pont tetszik, de nem befolyásolt annyira, hogy akadálya lett volna bárminek.
Köszönöm mindenkinek az eddigi és ezutáni válaszokat is.
Asszem, hagyom így, ahogy van.:D
Nekem a hajam alig, a szakállam-bajszom viszont rendesen őszül.
Eddigi számomra legrosszabb kritika, amit kaptam rá: "cuukiiii!"
:D
Az őszülés nem zavar. Az inkább, ha valaki saját magát per "hapsi" definiálja.
A festés pedig nálam kizáró ok lenne. Jó, mondjuk kivéve ha szilveszteri buliba csinálja heccből, kimosható festékkel. Én se festem a hajam, ha majd elkezd őszülni, talán. De én nő vagyok. Egy férfi ne fesse a haját. Maradi gondolkozás, tudom, de elég sokan vagyunk ezzel így.
A párom egyébként őszül is, kopaszodik is, pedig fiatalabb nálad. Nem zavart az ismerkedésnél sem. Nem az egyes tulajdonságok számítanak, hanem az összkép. Lehet egy férfi vonzó ősz hajjal is, csak tudni kell viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!