Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez hogy van? Én vagyok bolond...

Ez hogy van? Én vagyok bolond vagy ez normális? 16/L

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már egy éve barátok vagyunk és volt olyan időszak amikor én többet éreztem mint barátság... De már szakított a barátnőjévele és most irántam kezdett el többet érezni mint barátság... Az elején még én is akartam nagyon de most valahogy azt érzem hogy ez nekem sok.. Sok az hogy mindennap talakozunk, és hogy minden este beszélünk facebookon is.. Kis szünetet szeretnék.. Csak nem értem miért , mikor nem rég pont az ellenkezőjét éreztem..

Mondjuk nekem még nem volt kapcsolatom.. Szóval nem vagyok tapasztalt sem..

2013. dec. 5. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, és? Mi a kérdésed? Bolond vagy, de csak így a témától eltekintve
2013. dec. 5. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy szavazz a Munkáspárt 2006-ra!
2013. dec. 5. 21:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Kérdés: hogy mit tudnék tenni?? Normális ez?
2013. dec. 5. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igen. Kicsit élni is szeretnél, normális. Mondd meg neki hogy mit gondolsz, az a legtisztább! Ha értelmes a gyerek, akkor megfogja érteni. Ha nem, akkor meg annyit is ér...
2013. dec. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!