Hátrány egy randin, ha a pasi alacsonyabb?
Sziasztok!
Szeretnék egy lányt leszólítani, a buszon láttam meg nemrég, csak az a gond h kicsit magasabb nálam. Ő kb. 178 lehet, én 173 körül. Voltak már apróbb szemezgetések, de a magasság különbség miatt kicsit tartok az egésztől.
A nők mennyire tolerálják azt, ha ők a magasabbak? Vagy van akinek ez a szituáció esetleg bejön?
Hát nincs mit vesztened,próbáld ki,de azért ne akarj felvágni a magasságoddal,mert nem fogja érteni a poént:D
Amúgy meg inkább azon gondolkodj ha minden összejön és ti is összejöttök akkor téged nem fog-e ez zavarni!
Remélem segítettem :)
Köszi a válaszokat. Egy próbát megér :)
"173 centisen még az alacsony lányoknál sincs sok esélyed, a magasabbaknál meg gyakorlatilag nulla."
A velem egymagas, vagy alacsonyabb csajokkal eddig nem volt gondom, mindig elértem amit szerettem volna, úgyhogy ezt a kijelentésed gondold át mégegyszer...
Hátrány, ezen nincs mit szépíteni.
De nem kizáró ok és ez a lényeg. A párom a 160 centijével le tudott venni a lábamról, pedig előtte állítottam, hogy nekem csak a magas pasik... aztán bumm, én 164, és kezdem élvezni, hogy sose fáj a lábam, mert sose hordok magas sarkút :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!