Komolyan olyan jó nő Emma Watson? Ez lett az új női ideál?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 18:52
11/19 anonim válasza:
Szerintem pedig ő az egyik legszebb nő, aki létezik. Nézd, ízlések és pofonok. Nekem ő tetszik, neked más. Ez van :)
17L
12/19 anonim válasza:
kicsit olyan feje van, mint matt damonnak kisminkelve. a teste meg megrekedt a 12 éves szinten. a harry potterben szerettem, mert aranyos kiscsaj volt, de ezt a szexistennő szerepet nem kéne erőltetni, mert minden csak nem az.
13/19 anonim válasza:
b+ nektek senki se szép.. mindenki tucatcsaj -.-" menjetek a p*csába!! lehet lepontozni
14/19 anonim válasza:
A britteknél elképzelem, hogy ő a női ideál, de nálunk ha lemegyek sétálni egyet az utcára tucatszámra futok össze nála ezerszer szebb lányoknál.
17/19 anonim válasza:
Emma gyönyörű és ez nem igaz,hogy tucat nagyon szép és jó színésznő:)
18/19 anonim válasza:
Kenyérrel elmegy, és az angoloknak biztos, hogy ő az überszépség, de a Kelet-Eurpóai lányok között már labdába nem rúghatna, pláne a mostani rövid hajával, amivel úgy néz ki, mint egy kamasz kisfiú.
19/19 anonim válasza:
Emma Wattson? az 1 transformers am Vera Farmiga sokkal szebb nála persze itt van még Taissa Farmiga + stb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!