Ti hogy küzdenétek le azt az érzést, hogy egy hét van csak hátra a fiatalkoromból, és még nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
10-ből 8 lány szerint kedves, aranyos, humoros srác vagyok, ám mindegyiknek csak mint barát kellek.2013. dec. 5. 17:38
11/16 anonim válasza:
Haver, én 10-el több vagyok nálad, és még mindig nem volt nőm. 18 évesen simán leküzdöttem ezt az érzést... Nehogy már most meg legyél rogyva... Akkor te ha az én helyemben lennél mit csinálnál?
12/16 anonim válasza:
Én 19 éves koromtól 21 éves koromig szenvedtem mert nem volt barátnőm. Jó 20 éves koromban lefeküdtem egy lánnyal de az is csak egy baromi jól sikerült bulinak köszönhető és nem a belsőm miatt feküdt le velem, külsőleg sem jövök be a lányoknak sajnos elég dagadt vagyok bár a lány mondta hogy bukik a kövérekre is azért feküdt le velem, jó volt meg minden de el is hagyott 1 hónap után. 21 évesen meg megtaláltam azt a nőt aki igazán szeret, és mellette a mai napig is boldog vagyok, és érdekes módon a fogyás is sokkal könnyebben megy, végre van ami motivál, nem kell erőltetni nálam, egyszerűen csak fogom magam elmegyek úszni vagy tekerek egyet, aztán egy kis súlyzózás, felülés, fekvő stb... És érdekes módon egyből lementem 80 kilóra a 130 kilómhoz képest, ez hatalmas előrelépés bár sok bőr feleslegem van ami szerencsére még regenerálódik de mondták hogy 80 kiló alá ne menjek mert az már bajt jelent meg egy picit le is kellett álljak. De boldog vagyok mert van aki szeret, újra van önbizalmam, újra nyitottabb lettem, nincs semmi gond.
13/16 anonim válasza:
Öreg,aki annak érzi magát.Én örökre fiatal leszek.23 évesen még mindig 18-nak nézek ki.
14/16 anonim válasza:
Ne aggódj! Ilyen infantilis gondolkozásmóddal nem egy hét van hátra a fiatalkorodból, sőt, még a gyerekkorodnak sincs vége. :)
16/16 Költőnő? válasza:
nagyon max 27-nek szoktak gondolni, de 28 évesen még volt h elkérték a személyim ilyen olyan helyeken
szal minden vagyok csak öreg nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!