Menjek bele ebbe a kapcsolatba?
Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon tetszik, viszont az előélete kissé aggasztó. párkapcsolatai szerintem 2-3 hónaposak voltak, vagy még annyi sem.(elég sok) az összes ex tipikus csini tinilány. (a fiú elég fiatalka)
kérdés: belemenjek e ebbe a kapcsolatba és ezzel vállaljam a kockázatot, hogy sérülést szenvedek közben, vagy hagyatkozzam a megérzéseimre miszerint távolságtartás egyenlő az ép szívvel.
aki tapasztalatból tud mondani valami bölcset vagy biztatót miszerint az előélet nem minden, az írjon! negatív oldalról nézve is jöhet minden
2013. dec. 5. 00:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem olyan kapcsolatba menj bele, ahol ez a kérdésed nem vetődik fel még véletlenül sem.
2/5 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Én úgy vettem észre kinek milyen az előzménye olyan lesz nagy valószínűséggel legközelebb is. Kivéve ha olyan szerencsétlen, hogy mindig a nők hagyták ott, ezért ért véget hamar a kapcsolat.
4/5 anonim válasza:
Ahogy érzed. Persze, van benne valami kockázat. De ismerd meg egy kicsit a fiút. És tudod: Ha nem próbálod meg, akkor biztos nem lesz jó. :)
5/5 A kérdező kommentje:
belemegyek.
pofára esek, felállok
kösz a válaszokat.
2013. dec. 5. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!