Gáz, ha leginkább a 12-13 éves lányok vonzanak? 16F
Rám írhatsz. :) De csak ha nem zavar, hogy én sminkelek. :)
13 múltam/L
hát... még 4 éve én voltam 16, az én osztálytársam is szintén 16 volt és 12 éves barátnője volt. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a 16 éves osztálytársam olyan gyerekes volt agyilag mint egy 12 éves, a lány meg úgy nézett ki... mint egy kiélt p*csa, így törvény ide vagy oda, senki se nézte ki őket.
Csak azért mondanék egy kis ellentmondást. Némelyik 11-12 éves kicsaj jobban tudja az alapozót használni, mint én a 20 éves fejemmel. A 13 éves unokatesóm mondott a múltkor "tippeket".
Még amikor én általánosba jártam már 6.ban is alapozóztak az osztálytársaim. Szóval nehogy azt hidd, hogy nincs rajtuk vakolat.
Szerintem annyira nem gáz, ha 13-tól felfelé barátkozol-ismerkedsz. Mondjuk én nem lépnék párkapcsolatba most még,meg neked sem lenne olyan jó, mert sok mindenben várni kell ránk sokat....
Kissé meglepőm, h 16 évesen 13 éves csajok jönnek be, de te tudod :D Ha szeretnél beszélgetni írj :)
13/L
Szerintem nem gáz, de biztosan akadna idősebb is. :D
Szerintem ha jobban megnézed, akkor rájössz, hogy nem minden 14+-os lány van "telekenve", és sok köztük a normális (persze ha olyan helyes keresed). Én pl. nyolcadikos vagyok, 2 hét múlva 14 és mégsem használok sminket, nincs kitömve a melltartóm, nincs nagy seggem. Szerintem ez emberenként változik.:)
L/13,9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!