Férfiak! Ti járnátok olyan nővel, aki a középiskolában nem tanult sokat, ezért nem tud mindent, amit kéne egy általános műveltséghez, és csak OKJ-t végzett?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 18:27
11/20 anonim válasza:
Azért az nem rossz, ha a kérdésben kimondottan olyan nő szerepel, akinek nincs meg az általános műveltsége, erre a válaszolók megmagyarázzák, hogy de igen, megvan :D
12/20 Költőnő? válasza:
kérdező, a műveltségével van baj vagy buta, sík, egyszerű, mint a bot?
Mert azért nem mindegy.
13/20 A kérdező kommentje:
műveltségre gondoltam
2013. dec. 4. 19:36
14/20 anonim válasza:
"nem tud mindent, amit kéne egy általános műveltséghez" magyarországon az ilyen emberek aránya 90% felett van. úgyhogy én ezen nem rágódnék
15/20 anonim válasza:
Az "általános műveltség" elég szubjektív fogalom, mivel popkulturális elemek is a részét képezik. Szerintem például a Csillagok Háborúja filmek az általános műveltség részét képezik, hogy a Gyűrűk Ura könyvek (!) is. Persze, bizonyos fokú műveltséget elvárok, de nem szűkítem le a potenciális jelöltek körét elméleti atomfizikusokra...
16/20 anonim válasza:
Khm.. "elméleti atomfizikus" nem létezik. Atomfizikus van, meg elméleti fizikus meg stb.
;D
17/20 anonim válasza:
hát igen... eleve onnan indul a dolog, hogy ki mit ért általános műveltség alatt? úgy gondolom, hogy ma már közel sem azt jelenti az alap műveltség mint régen, továbbá kétlem, hogy a művelt emberek a középiskolai tanulmányaik alapján szerezték azt meg. a szó klasszikus értelmében talán az irodalmi művek alapfokú ismeretét és a természettudományi tárgyak minimális ismeretét értjük, legalábbis én így gondolom. ezek pedig nem nagy dolgok. ha zavar akkor kis olvasgatással fel tudod hozni, de ha ezen kívül egy értelmes jófej csaj vagy akkor nem ezen fog múlni a dolog. csakhogy ragozzam a dolgot. ismerek pár kiemelkedően intelligens nőt akik sok-sok nyelven beszélnek és a munkájukban is valóban kiemelkedőek, hát mint mondjak... ettől nem áll fel jobban :D persze hatalmas előny ha valakivel extra módon lehet beszélni komoly dolgokról, de van egy szint ami felett a határhaszon elv alapján nem ad annyival több élményt mint amennyi nehézséget okoz, hogy az élet többi területén kijöjjek vele. bocs ha kicsit random módon írtam a gondolataimat.
18/20 Költőnő? válasza:
hosszabb távon talán kevés pasi tudja tolerálni ha egy nő "okos", mert ami eleinte tetszik a másikban, lehet h később az lesz hátulütő...
19/20 anonim válasza:
hát...hülyep*csákkal senki sem akar járni.És aki a középiskolában trehánykodik,az valószínűleg az életben is ilyen lehet..Nem,kifejezetten nem.
20/20 anonim válasza:
Ha elvégzett okj-t
annyira buta nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!