Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ronda kövér alacsony...

Egy ronda kövér alacsony pattanásos szemüveges kopaszodó nagyon szőrös pasiként, hogy ismerkedjek topmodell lányokkal, olyanokkal akik a címlapban vannak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy magasak az igényeim, de nem tudok leadni belőlük, és én hiszek azokban a mesékben. Tudom hogy fogynom kéne, de nem tudom megállni, hogy ne egyek állandóan chipseket, csokikat és a hétvégi mekis ebédeket! Sportolni meg utálok! Jobban szeretek itthon a gép előtt ülni és wowozni!
2013. dec. 4. 14:19
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%

keress egy hozzád hasonlóan csúnyát és photoshoppold címlaplánnyá. Amúgy meg, ha topmodellekkel akarsz összejönni (vékony, majdnem teljesen zsírmentes, szép bőrű, ápolt hajú, körmű, borotvált, gyantázott, JÓILLATÚ),

nem gondolod, hogy a nőnek is jár egy topmodell pasi????

erőltesd már meg magad és próbálj úgy nekiállni fogyózni és törődni magaddal, hogy "nálam jobbat érdemel, ezért jobb leszek"

amúgy ez elég vicces kérdés, csak az a baj, hogy amit mondanak, vagy olvasok, azt azonnal elképzelem :DD

2013. dec. 22. 05:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell ábrándítsalak barátom.

Azok, akiket a címlapon látsz, általában nem léteznek.

Ezeken több rakat smink van, és ehhez még jön a retus.

Szóval, még ha szuper pasi is leszel, olyan tökéletes nőt egyszerűen nem fogsz találni.

2014. jan. 12. 16:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

hát öcsém-facsiga, behalok a kérdésedtől :D

sztem elégedj meg azzal h a címlapokon lévő csajokkal csak a címlapon ismerkedsz, és ha olyan elmeállapotba kerülsz (ha még ez nem sikerült....) akkor vissza is fognak szólni

:DD

2014. jan. 12. 16:15
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
ezt még a wall Disney sem tudná megcsinálni pedig ott vannak csodák!
2014. jan. 12. 16:53
 25/29 A kérdező kommentje:

[link]

Neki is sikerült, nekem miért ne sikerülne?

2014. jan. 12. 17:27
 26/29 anonim válasza:
ha ez a kép igazi is lenne és nem szerkesztett, nálad nem is a kinézet a legnagyobb probléma, hanem a kozzáállás. Mit gondoltál őszintén? Ha otthon ülsz és gyermeteg számítógépes játékokkal játszol öledbe fog hullani a sült galamb? Ki kell, hogy ábrándítsalak, mert sajnort NEM ÍGY VAN. 3 oldalnyi válaszból, szinte mindenki hasznos tanácsot adott, amiket nem, hogy nem fogadsz meg hanem még be se látod azt hogy mindenki jóindulattal tényleg próbált segíteni! Őszintén kívánok sok sikert a topmodell nő szerzéséhez!
2014. jan. 12. 23:20
 27/29 anonim válasza:
Édesem!!! Hol voltál idáig?! 
2014. ápr. 30. 15:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Uuuu háááát.....SEHOGY!!!! Egy ronda kövér alacsony pattanásos szemüveges kopaszodó nagyon szőrös nőnél 100000000% az esélyed!! Keress inkább ilyet,jobban jársz.....! A toppmodelleket meg hagyd a francba ameddig nem vagy képes tenni a külsődért!!!!
2014. jún. 26. 11:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Fake
2014. dec. 5. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!