Egy ronda kövér alacsony pattanásos szemüveges kopaszodó nagyon szőrös pasiként, hogy ismerkedjek topmodell lányokkal, olyanokkal akik a címlapban vannak?
1. Borotválkozz ha szőrös vagy!
2. Menj el kozmetikushoz és nyomasd ki a pattanásaid!
3. Ha nagyon akarnád a nőt mindent megtennél érte szóval SPORTOLJ! FOGYÓKÚRÁZZ ÉS MELLŐZD AZ ÉDESSÉGET!
4. NŐJ FEL! Gondolom már "felnőtt" vagy ha modell csajok után nézel,de senkinek sem fogsz kelleni ha csak a gép előtt ülsz!
Plasztikai műtétek, és gyomorgyűrű.
Ez a megoldás a problémádra.
jaj, kérdező, hiába nyomod a vakert, tudjuk, hogy kamu
női megérzés ;)
Hát figyeljél, tudom hogy nem egyszerű ez a dolog, de meg kell értened azt hogy így az életben nem lesz csajod.
Ha nem bírsz lefogyni akkor máson változtass.
Először is a pattanásaiddal kezdj valamit. A szemüvegedet cseréld divatosra, olyanra ami jól áll, bár nem tudom mi áll jól neked és milyened van de abba nem köthetnek bele igazából.
A szőrrel sincs gond, csak egyes helyeken nem árt borotválni vagy valami fazont belevinni.
Akkor a túlsúlyod legalább ne hízz tovább, ne egyél chipseket, ne nassolj, szokj le a mekis kajákról. Én is kövér vagyok, ezeket elhagytam napi 3 étkezés, plusz sok gyümölcs, zöldség figyelek arra hogy este 6 után már ne egyek és ennyi. Nem szeretsz sportolni, oké értem, de valami mozgás meg kell.
A gép előtt ülni sokan szeretnek, én is bevallom régen mindig itt kockultam de így 22 évesen már meguntam! Wow az nálam összesen fél óráig tartott, engem ez nem köt le.
Én sem tudok lefogyni pedig mozgok bár leadtam 20 kilót ez tény, de most per pillanat jól érzem magam.
A másik nők terén vedd lejjebb az igényeidet az ilyen csajoknak csak a jóképű, izmos, sportos csávók jönnek be. Jó nagy mázlival találhatsz egy csinos nőt akinek bejönnél de erre kicsi az esély.
Viszont az önbizalmadon dobni kéne.
Cseréld a ruhatáradat olyanra ami nem emeli ki az alakodat, nekem a sötétebb ruhák azok amik beváltak, plusz a farmer ami sokat dob rajtam, hosszú hajam van de igényesre van vágva, igaz össze van fogva de jól áll. Van barátnőm, és oké nem a külsővel fogom meg őket, de eljártam emberek közé, ismerkedtem és találtam egy kedves, vékony mosolygós csinos barátnőt, aki elfogad engem így ahogy vagyok mert a belső értékeim többet érnek mint a külsőm. Megszeretett engem és ez a fontos. Én lejjebb adtam az igényeimet mert én mindig is a vékony szőkékre buktam, vagy a barna hajúakra kék szeműekre stb... De most bárkit elfogadnék, jó van barátnőm, nem keresek párt. De nem válogattam, odajött hozzám amikor szemeztünk mert én féltem odamenni, beszélgettünk, kedveskedtünk egymásnak, jókat nevettünk, aztán találkozgattunk mert felemeltem a seggem és ennyi.
Egy kövérnek is lehet barátnője, csak emelje fel a seggét.
Én megtettem és meg is van az eredménye. Boldog vagyok, pedig én is otthon kockultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!