A pasik miért a nagymellű lányokkal akarnak csak ismerkedni. A kisebb mellűek miért nem jók?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 12:16
21/41 Beviz Elek válasza:
Nem a melled miatt nem szeretnek. Hidd el..
22/41 anonim válasza:
nekem 80D a mellem és eredeti!
Akik rám voltam álva eddig 100-80fiú meg akart kúrni.. bocsánat a kijelentésért
És nem jó érzés nagyon nem
Arrol nem beszélve hogy sokszor hátam leszakad, és 2hetente új meltartót kell venem!
Ne a melled nagyságától, tetszél valakinek, hanem személyiséged miatt!
23/41 anonim válasza:
Én szeretem a pici melleket, olyan kis szexik, sokkal izgatóbbak pláne egy vékony lányon mint a hatalmas tejcsárdák. Az más kérdés, hogy neked is itt sír a szád, de a való életben nyílván körül vagy rajongva és csak az egódat növeled itt.
24/41 anonim válasza:
Ha már általánosítunk, a lányok miért a nagy farkú férfiakat keresik?
Éljenek a kisebb, de formás mellek!:)
25/41 anonim válasza:
26/41 anonim válasza:
Kisebb mellű lányként írom, hogy hülyeség a kérdésed...
27/41 anonim válasza:
Nekem kis mellű,meg nagy mellű nők is tetszenek olyan jok 19/F
28/41 anonim válasza:
nekem picik a melleim, sosem voltak emiatt pasiproblémáim.
29/41 anonim válasza:
Ezt kapásból megcáfolnám! :) Nekem nem igazán jönnek be a nagymellű lányok... sőt. Az ami formás, tenyérbemászó, nekem az jön be! 25/f
30/41 anonim válasza:
mert nem engedik a mellek közé rakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!