Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 21 éves fiú számára egy...

Egy 21 éves fiú számára egy 14 éves lány tényleg "better than nothing"?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ja kb
 2/14 anonim ***** válasza:
Dehogy, 14 évesen milyen jó kis szűk lyuk lehet. Az sokkal több, mint a semmi:D
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem, sőt jó is az...

64/F

2013. dec. 3. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
meg a lónak a méteres répáját !
2013. dec. 3. 22:07
 5/14 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire érett a csaj. Ha nagyon kis idiót akkor is jó lenne de azért nem annyira. Ha kis butácska akkor az a tipikus ne beszélj, szopj és eksön kategória. Persze addig be kell hülyíteni kicsit.
2013. dec. 3. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Ismerem a korosztályomat. Akármilyennek mutatja magát a lány, azt csak a hormonok teszik. Ezt semmiképp ne használd ki! Gyerek még, én is az vagyok, és a gondolkodásmód később fejlődik mint a test! Légy észnél!

14L

2013. dec. 3. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet veled kislány. Ha tényleg van köztük vmi és a lányon látszik, hogy nem 1 hónap alatt adja oda magát akkor én simán összejönnék vele és még át se vágnám. Ha meg alapból olyan, hogy bárki bármikor bárkivel akkor miért ne, az ilyen típust nem kell sajnálni.
2013. dec. 3. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

#7. Nem, ez természetes kíváncsiság. Azért adja oda magát, mert ő már 'felnőtt', holott a gondolkodása még a gyereké. Gondolkozz: melyik korosztályban ellenkezik leginkább az ember a 'kislány' megnevezés ellen? Melyik korban akar egyik pillanatról a másikra felnőni? Gyerekkor, és tinikor. Ebben a kettőben csak a testi fejlettség különbözik.

2013. dec. 3. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Jó lehet, hogy még kislány. De ha én azt látnám, hogy el tudok vele lenne, jókat beszélgetnék vele tehát érett lenne,kinézetre se látszana még gyereknek, szóval testben és lélekben is fejlett lenne.+ ő is elkötelezett, racionális (jó a hormon nem baj) de mondjuk, 4-5 hónapig megy az ismerkedés én 100%, hogy lefeküdnék vele. És nem aggódnék, hogy nem volt elég érett.

De ez a 4-5 hónap rajta múlik.

Mindenesetre ez a dolog 2 emberen múlik. Ha te így el tudod dönteni (ha tényleg 14 vagy) 14 évesen a dolgokat, akkor más is mérlegelni tudja a dolgokat ilyen idősen. Nem mindenki, ez tény, de sokan.

2013. dec. 3. 22:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Még valami: TE is kislánynak hívod a korosztályom. És te egy butuska, tudatlan kislánnyal akarnál szexuális kapcsolatot létesíteni?
2013. dec. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!