Egy lány számára mi az "ideálisabb"?
ha izmos és jóképű
egyébként testen lehet dolgozni arcon viszont nemigen
az első :D
mert neki még lehet jobb teste
Köszönöm szépen a kommenteket. :)
De ne keverjük a dolgokat. :)
Ha vézna a pali teste, akkor az vézna is marad. Nincs olyan, hogy kigyúrja magát. Így értettem a kérdést, elnézést, ha homályosan fogalmaztam!
A kérdés azért merült fel bennem, mert manapság a lányok döntő része a 14-20 éves korosztályban kizárólag a babaarcú, szögletes állú, rózsaszínpólós görény testalkatú metroszexuális barmokra bukik. Én nem ilyen vagyok, teszek is ellene. De úgy veszem észre, hogy a lányoknak ez nagyon nem jön be. Normális csajt pedig nem találok, mindenkinek csak a sok homokos kell.
(Nem magamat szeretném sajnáltatni, se fényezni.) De az én 175 cm magasságommal és 80 kg testsúlyommal nem éppen vagyok az a gyerek, aki azért tűnik izmosnak, mert semmi felesleg nincs rajta. És mégse ez kell a mai nőstényeknek.
Illetve figyelem, hogyha focista gyerekről van szó, akkor édesmindegy, hogy hogy néz ki. Az mindenkinek kell...
Lehet, hogy sokak fejében az a bizonyos "öld meg magad" kép jár a fejében, miközben ezt olvassa, de elég önbizalomromboló dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!