Fiúk! Ti elfogadnátok egy lányt, ha ilyen hegek lennének a hátán?
acne kelloid
De nekem nem pattanásbó alakult ki, hanem rögtön hegek jelentek meg rajtam. Ezért is van, hogy nem tudnak mit kezdeni velem az orvosok
Kedves utolsó!
nem, nem csak a hátamon van.
Azon kívül, hogy nem szép , fáj, ég, letudnám nyúzni a bőröm, lelkileg megvisel stb
Kedvességed határtalan... neked talán van? Tudod milyen ilyennel együtt élni?
"Kedvességed határtalan... neked talán van? Tudod milyen ilyennel együtt élni?"
17 éves korom óta, az arcomon, hátamon, mellkasomon. Most vagyok 24. Szerinted tudom milyen ilyennel együtt élni?
Sajnálom, hogy neked is van. De ez a ne siránkozz akkor se jogos.
Baj h normális bőrt akarok és nem azt h ahogy meglát az aki"szeret" ruha nélkül elborzad és "majd hívlak" kilép az életemből?
Azt hittem akinek van jobban megérti, hogy érzek...
14 éves koromban jött ki. ráment a májam annyi gyógyszert adtak. 20kg-ot híztam a gyógyszer mellékhatásaként. fagyasztották. kimetszettek. kenalógra jártam. 15 orvosom volt.
Szóval attól mert csak a hátamon van nekem se jó
Igazad van, elnézést kérek. Milyen gyógyszereket szedtél?
Fentebb azt írtad, hogy nem csak a hátadon van, most meg azt írod, hogy csak ott van. Mi a valóság?
Abból a szempontból könnyebb helyzetben vagy, hogy lány vagy. Én fiú...
Bocs, kicsit kibuktam.
A mellkasomon, vállaimon, lassan megy le a karomra és már a kulcscsontomnál is jelennek meg, meg a nyakamon is kezd.
Félek, hogy az arcomon is kijön. Így se vagyok szép. Ha egy dekoltált felsőt felveszek már látszanak ezek a hegek.
Eleinte azt se tudták mi ez szóval antibiotikumot aztán 5 évig Roaccutant szedtem, ami semmit se segített ugyanis az acne conglobatara jó, de nekem alapból hegek jelentek meg.
Miért lenne könnyebb lányként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!