Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Magányos vagyok! Miért nincsen...

Magányos vagyok! Miért nincsenek barátnőim?

Figyelt kérdés

20/L vagyok és valamiért sosem jönnek össze a barátságok.

1. Általánosban volt egy legjobb barátnőm, akivel folyton együtt lógtunk, egymásnál aludtunk... stb. Egyik napról a másikra kijelentette, hogy nem akar velem már barátkozni.

2. Gimiben szintén volt egy nagyon jó barátnőm, de 2 év után másik suliba ment és elköltözött a városból. Ahogy elment az volt az első intő jel, hogy elfelejtette a szülinapomat. Én kerestem többször, hívtam telefonon, de valahogy sosem volt alkalmas az időpont, mindig más dolga volt, aztán megelégeltem, nem kerestem és ő sem engem, így megszakadt a kapcsolat.

3. Most az egyetemen is van (volt) egy jó barátnőm, de az utóbbi pár hónapban úgy érzem, hogy elhanyagol. Korábban sokszor elhívott ezt-azt csinálni együtt, programokra, most meg semmi. De még közös órákon ha láttam, akkor is mindig én mentem oda hozzá. Megelégeltem és elhatároztam, hogy próbára teszem, nem fogok én sem odamenni hozzá. Ennek az lett a következménye, hogy kb. 5-6 hete nem beszéltünk. Nagyon el vagyok keseredve. :-(

Más is van így? Hogy nem jönnek össze a barátságok?

A pasizással sosem volt gondom, a legjobb barátom, minden titkom tudója is egy srác (barát). Az lehet, hogy nem értek szót a lányokkal?

2013. dec. 2. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem van lány barátom és az tényleg barátság és nem is lesz több se kevesebb :)
2013. dec. 2. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Megértelek.

Én is ilyen helyzetben vagyok. Elhagytak a barátnőim. Akkor passzoltak le, amikor 4-ünk közül, én férjhez mentem, elsőként.

Ott kezdődik, hogy a legátlátszóbb kifogásokkal élve nem jöttek el az esküvőmre. Aztán soha többet nem hívtak találkozni. Beszerveztek egy másik lányt aki osztálytársunk volt, és csak vőlegénye van....

Ja és mind ezt 11 év barátság után csinálták meg.

Egy két alkalommal még próbálkoztam, de nem foglalkoztak velem igazság szerint. Éreztem hogy nem érdeklem már őket. Az egyik csaj még le is tiltott engem közösségi oldalról... hát mondom bmeg....

Rá kellett jönnöm arra, hogy soha a büdös életben nem is voltak a barátnőim.... 2 fiúbarátom van, 5 illetve 4 és fél éve, aminek nagyon örülök. De hiányoznak a csajos napok....

27/N

2013. dec. 3. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted! Van egy barátnőm, óvoda óta jóban vagyunk, mint a testvérek kb. Na ő az egyetlen aki kérdez felőlem. Bár már csak ritkán, mert Ő nemrég kiköltözött Londonba, de szokott érdeklődni. Korábban egymásnál aludtunk, túrázni jártunk, hol ide, hol oda, van hogy csak elindultunk a semmibe sétálni, a semmiről beszélgettünk, és ez nagyon hiányzik. Gimiből egy barátságom sem maradt meg, mivel egyikükkel egy félreértés kapcsán megszakadt a kapcsolatom, és ő pedig ellenem hangolta a többieket. Én meg úgy voltam vele, hogy ha neki hisznek, és engem meg sem hallgatnak, akkor ők nem is voltak igazi barátaim. Utána elkerültem pestre tanulni, érettségi után, lettek új barátok. Azokkal is jóban rosszban sülve főve együtt voltam, de amint visszaköltöztem vidékre, megszakadt a kapcsolat. Egy ideig kerestem őket, de nem éreztem viszonzottnak, és azóta már egyikkel sem beszélek. Fáj, mert rengeteg közös emlékünk van, de ha nem értékelik hogy vagyok nekik, csak azért, mert elköltöztem, akkor miről is beszéljünk?? Olyan is volt, hogy neten kötöttem barátságot emberkékkel, közülük volt 1, akit különösen megkedveltem, ő is engem, de lett barátnője ( párja), és azóta felém sem kérdez. Amit még nem értek, hogy ha valakinek lesz párja, onnantól kezdve miért kell az ismerőseit, barátait eldobnia? Nekem is van vőlegényem, mégsem dobom el magam mellől az embereket. Vagy csak én lennék ilyen különc??? Ha szeretnél válaszolni, és gondolod, nyugodtan írj privátban. :) 23/N
2013. dec. 3. 15:45
 14/14 anonim válasza:
Szagos a szád csak nem merik mondani.
2013. dec. 4. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!