Ti is kiakadnátok? Megismerkedtem egy férfivel. Kis főnök egy "cégnél". Randi helyett segédmunkát ajánlott.
Figyelt kérdés
39 éves elvált nő vagyok.Összejöttem egy férfivel Jót beszélgettünk, csókolóztunk, más nem volt. Másnap telefon, --ahogy megbeszéltük- azt hittem randizni hív. Erre Ő: Kevés a dolgozója, mehetnék hozzá takarítani, mosogatni, mivelhogy úgysem dolgozom....../Majd fogok, de a kereskedelemben szeretnék találni./ Köpni nyelni nem tudtam hirtelen. Igaz nem jönne rosszul a pénz, de én a barátomnak akartam nem a főnökömnek vagy a munkatársamnak.Nem-et mondtam. Másképp is szeretne velem találkozni. Azt hiszem arra is nem-et fogok mondani.2013. dec. 2. 16:46
1/8 anonim válasza:
:D
Nem tudom mi bajod van.Nem érdekled csak munkát ajánlott.
2/8 anonim válasza:
Pedig azt mondják, "Egy nőnek sok mindent le kell nyelnie a főnökétől..."
3/8 anonim válasza:
Nem lehet,hogy meséltél neki valamit,hogy jó lenne már dolgozni? Ő meg lehet csak segíteni akart és gyorsan kreált egy munkalehetőséget,hogy így is közelebb elgyél? Igaz kicsit fura. Meg nem is tudom. :)
4/8 A kérdező kommentje:
1-es. Állítólag érdeklem. Azt mondta szeretne velem összejönni.
2013. dec. 2. 16:52
5/8 anonim válasza:
Ismerem ezt a szitut. Családos v. élettársi kapcsolatban élő viszonylag sikeres haverjaim is néha felkarolnak elesettebb, kiszolgáltatottabb helyzetben levő szexuálisan vonzónak tartott csajt, akit párkapcsolatra nem tudnának el képzelni, szeretőnek viszont igen.
Számítanak a csaj hálájára, illetve szívesen támogatják azon túl is, hogy munkát szereztek neki.
6/8 anonim válasza:
Itt írtam róla korábban részletesen is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__44..
7/8 A kérdező kommentje:
5-ös. Én nem mondtam neki hogy szerezzen. Mindig a szakmámban dolgoztam. Miből gondolta, hogy takarítónő vagy mosogató akarok lenni?
2013. dec. 2. 17:06
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csóró. Nem is 8 általánost végeztem. Nem nézem le a takarítást, mosogatást de nem ezekben képzelem el a jövőmet.
2013. dec. 2. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!