Miert csinalja ezt! Teljesen osszezavar!? :@
Szoval van egy srac aki szerintem szeretne velem beszelgetni, haverkodni gondolom szimpatikus vagyok neki. Csak az a gaz hogy oran akarna ezt csinalni es akkor nem tudok vele ugy dumalni ahogy en szeretnek, meg a barataimmal vagyok akik teljesen masmilyenek mint o.
Szivesen beszelnek vele ha mondjuk lenne vele egy kozos oram amikor nincsenek ott a barataim de nincsen ilyen oram.
A minap felszalltam a buszra es lattam hogy ott ul korulotte egy csomo ures hely, es tudom hogy eszre vett.
Vartam volna hogy koszonjon hogy szia vagy valami es akkor en elkezdtem volna vele beszelgetni, haverkodni.
De kajakra figyelmen kivul hagyott -.- mintha ottsem lettem volna.
Folyton beszelni akar velem, es most itt lett volna a lehetoseg erre leseszar.
En nem koszonok neki elore mert bennem van az hogy o a fiu es neki kell elore koszonni es az tok mindegy hogy barat vagy fiu neki kell az en szotaramban koszonni elore aztan meg en.
Szoval ha akar valamit akkor miert csinalja ezt?
Koszonget a suliba meg valamikor valtunk is egy par mondatot de soha sincs ido a rendes kommunikaciora.
Sokszor szegyenlem magam es lelkiismeretfurdalasom van emiatt hogy nem tudok vele beszelgetni holott latom rajta hogy szeretne.
Es erre a buszon meg nem kap az alkalmon -.-
Eleg idegesito, ezek utan nem erdekel hogy beszelgetni akar velem azt csinal amit akar.
Mellesleg ez egy szimpla baratsag topik
Semmi szerelem nincs benne.
Azert irtam ki a szerelem, es szex topicba mert tudom hogy itt fordulnak legtobben.
Ha meg legyavaztok akkor nem ertitek a lenyeget.
Tegnap bentragadtam vele az osztalyba mert o se fejezett be valamit meg en sem es a tanar bentartott minket.
Ketten voltunk beszelgettem vele, de nagyon erdektelenul valaszolgatott, ugyhogy hagytam a fenebe. Mar nem erdekel hogy mit akar. Egyszer igy egyszer ugy -.-" beszeljen akivel akar, en mar nem forditok ra figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!