Mit adjak neki a szülinapjára?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akibe már jó ideje szerelmes vagyok, A lánynak barátja van, de attól függetlenül tartjuk a kapcsolatot egymással, szoktunk találkozgatni is meg minden, amolyan kicsit több mint barátok vagyunk. Nemrég volt a szülinapja és adni akarok neki valami ajándékot, de nem tudom hogy mi lenne jó ajándék. Segítsetek! PLS!!!
A lány most töltötte a 16 ot
2013. dec. 1. 18:01
1/8 anonim válasza:
egy rotációs kapának biztos örülne..... megszólalni se tudna :D
3/8 anonim válasza:
Ha van barátja, ne adj neki semmit, ne legyél kihasználható kis pincsije.
4/8 anonim válasza:
Komoly fogalmazás, de teljesen egyet kell értsek a 3. válaszolóval.
Ha van barátja és "szeretik egymást" Akkor ti ne legyetek többek barátoknál. Mellesleg általában ilyenkor tényleg csak unalom űzőnek használna, ha éppen nincs ott a fiúja.
Keserű pirula, de ha boldogok együtt akkor engedd el... És te is boldogabb lehetsz.
6/8 anonim válasza:
Ha mégis adni akarsz neki valamit akkor semmi képpen ne virágot vagy méreg drága csokit. Valami vicceset, ami barátinak tűnik :) Vannak party boltok ahol lehet mókás cuccokat szerezni amik emlékezetesek és nem is annyira figyelem felkeltőek.
8/8 anonim válasza:
réz cső, kályha cső bármilyen vas én ezeknek örülnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!