Magukat csúnyának valló lányok, lenne kedvetek ismerkedni egy nem "szép" fiúval?
21f
budapesti vagyok
de, pedig fontos nekem, nagyon is per pill ez az egyetlen egy kis életfoszlány ami miatt még élek.
régen nem mertem volna találkozni senkivel, de eljutottam odáig, hogy felvállaljam magam, igaz, neten nem, de élőben már igen.
másnak nincs, de nekem van!
nagyon mélyről jöttem, nagyon mélyről jutottam el idáig és elég egy kicsi meghátrálás, hogy abbahagyjam ezt az egészet és végleg kiszálljak ebből.
Ne haragudj, de mi a különbség aközött, hogy élőben mondom meg neked, vagy neten?
Mert nekem csak annyi, hogy nem megyek ki a potyára a hidegbe találkozni valakivel, aki még csak nem is jó arc, akivel még csak nem is jó lenni, mert egy páfrány.
hidd el, ha éreznéd azt amit én érzek, ha átélted volna azokat amit én átéltem, megértenéd.
de mivel nem érzed át és nem élted át, így hát még találgatni se találgathatsz, de hidd el, elég fájdalmas (ami nem egyenlő a fizikai, inkább lelki és szellemi fájdalomra kell itt gondolni) és ingerszegény életet éltem eddig.
Az, hogy milyen az életed, csak te alakítod, senki máson nem múlik. Ezt mantrázgasd és gyakorold, mert igazam van, de az önsajnálattól ezt nyilván másképp látod.
Viszont ne haragudj, de nekem fárasztó ez a beszélgetés. Örülök, hogy nem küldtél képet és örülök, hogy megkíméltem magam egy ilyen embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!