Szerintetek ronda Lali az Éjjelnappal Budapestből?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem mert sokak szerint sajnos nagyon hasonlítok rá.:( És az egész iskola Lalinak hív... Szerintetek jó indulatból hívnak így? És a lányoknak bejön Lali? 17/F2013. nov. 30. 17:19
21/22 Gernyó02 válasza:
Szia :DDD nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a kérdést ugyanis én nekem is full Lalis hajam van de az enyém az nagyobb xD
17 vagyok és egyszerűen mindenki imádja minden honnan kiszúrnak minden lány beletúr a nagy sörényembe,egyik nap még egy whisky kólára is meghívtak mert én vagyok lalipop :DD Szerintem hagyd meg nyugodtan mert nem mindennap lát ilyet az ember és van valami rajtad ami ténylegesen egyedinek nevezhető :DDD Sőt egyik nap még színpadra is akartak hívni hogy énekeljem el a Lalipop-ot :DDD De én Slash miatt kezdtem el növeszteni de az ő haja még odébb van.
22/22 anonim válasza:
De régi kérdés.. :D 19/F 2-év eltelt.. :33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!