Szerintetek ronda Lali az Éjjelnappal Budapestből?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem mert sokak szerint sajnos nagyon hasonlítok rá.:( És az egész iskola Lalinak hív... Szerintetek jó indulatból hívnak így? És a lányoknak bejön Lali? 17/F2013. nov. 30. 17:19
11/22 A kérdező kommentje:
De rám a "Lalit" csak gúnyolódás céljából mondják.. Tőlem is kértek autogramot de csak viccből..
2013. nov. 30. 18:22
12/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, röhögd ki őket! Ha mégis zavar, vagy neked kell fodrászhoz menni, vagy Lalinak! Egyezz meg vele! :D
13/22 anonim válasza:
Inkább Lalira hasonlíts mint Mr. Beanre! Menj el fodrászhoz és kész! Nem kell ezen annyit agyalni!
14/22 gondolkodj válasza:
Nem kell ezen aggódnod.
Szerintem a Lali jópofa és szerintem akkor te se nézhedsz ki rosszul.
De ha ennyire zavar akkor próbálj egy kicsit változtatni magadon és nem baj ha különc vagy.
(De nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy nézel ki: küldj egy képet priviben.)
15/22 anonim válasza:
Szerintem,csak a sérod miatt mondják ezt. :) Ha tényleg ennyire zavar vágasd le. :)
16/22 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=u7dbR37tivo ez alapján dönstd el!
17/22 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyen áldásér, hogy rá hasonlíthatnék... :D fordíts előnyödre, te tüzes kis kandúr XDDDDDDDDD
18/22 anonim válasza:
Hát tuti, hogy nem egy szépség és még fogyatékos is az biztos.
19/22 anonim válasza:
Azt nem tom, de a jellemével mindenesetre komoly problémák vannak...
Emberi életre alkalmatlan szerintem. Ahogy a barátaival bánik, az mindent elmond.
Én elhatárolódnék tőle a helyedben. ;)
20/22 anonim válasza:
Lali jóarc és kész xd én örülnék, hogy hasonlíthatnék rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!