Vajon mire számíthatok az életben társkeresés terén?
Érdemes még reménykednem?
Leírom magam először objektíven, amilyennek látom magam, majd úgy ahogy az ismerőseim mondanak el.
Átlagos srác vagyok, régebben vékony voltam, de már 1 éve edzek és kezd látszódni az eredmény. Belsőleg is sokat formálódtam az utóbbi pár évben.
A lány ismerőseim helyes pasinak írnak le, atletikus testtel. És szerintük is sokat változtam lélekben is az erényemre.
Viszont sosem keltettem fel az ellenkező nem figyelmét.
Régebben amikor társkeresőztem mindig betaláltak a túlsúlyos, ronda lányok. (igen, kövezzetek meg! nem szépségkirálynőre vágyom, nekem egy átlagos lány is nagyon be tud jönni. viszont nálam is vagy egy szint ami már nem tetszik, és ez a nőknél is így van)
Most hogy regisztráltam az új képeimmel már a túlsúlyos, ronda lányok sem akarják velem felvenni a kapcsolatot.
Tényleg előfordulhat, hogy hiába edzek és "érek meg lelkileg is", de egyre rosszabbul nézek ki? (vagy nem tudom hogy fogalmazzak) remélem értitek.
Ja, csak ott a sok barát nyalta volna a hátsód, hogy "De te olyan kis helyes pasi vagy" bla bla bla.
Társkeresős linket is adhatsz, egyel több helyen hirdeted magad nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!