Hogyan léphetnék kapcsolatba a szomszédommal?
Figyelt kérdés
2 hónapja költöztem új albérletbe, és azóta szemezgetek a szomszéd sráccal, aki a mellettem lévő lépcsőházban lakik. Eddig a szemkontaktuson kívül semmi nem történt. Ha már a nevét tudnám, az egy jó kezdés lenne, de csak a kocsija rendszámát tudom...:) Ti hogy közelednétek felé?
20/l
2013. nov. 29. 15:52
1/3 anonim válasza:
Felmennék hozzá,és elolvasnám a névtáblát.. :D
2/3 anonim válasza:
Kérj tőle cukrot. Vagy mondjuk xilitet, hogy legyél látványosan egészségtudatos. Aztán süssetek együtt valami ;)
3/3 anonim válasza:
Nos, ha a szomszédod, akkor tudod, hogy hol lakik
Csinálja neki valami fincsa sütit és mondd azt, hogy: szia új szomszéd vagyok és mivel nem ismerek itt senkit gondoltam kedveskedem neked egy süteménnyel és kicsit ismerkedhetnénk egymással meg mesélhetnél a környékről.
sztem vevő lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!