Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem ismerek egy nőt se aki...

Nem ismerek egy nőt se aki szabad, az ismerőseim pedig nem mutatnak be egynek se és szerintem nekik se sok van. Akkor mégis hogy és hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyeket nagy ívben kerülöm,mert úgy hallottam,hogy ott többnyire csak dugópartnert keres mindenki.Zajban meg úgyse lehet ismerkedni.Bármi ötlet,hogy hol szokás párt találni?Vagy várjam a jó szerencsét,ami valószínűleg nem jön?

Amúgy nem volt még igazi kapcsolatom.De ezt általában soha nem hiszik el.

23/F

2013. nov. 28. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mindig is olyat akartam.

Akkor figyelj elmész egy kocsmába a haveroddal max egyedül. Kinézel egy jó kis csajszit, (látod h a barátnőjével van). Odamész, odahajolsz a füléhez (zene azért szól). Csak annyit szeretnék mondani neked, hogy gyönyörű a mosolyod, épp az elöbb láttam, felvidítottad a napomat ezzel és remek kisugárzásod van stb. nyomod neki. Ettől tuti elmosolyodik. Ha van egy kis lóvéd meghívod de kicsivel késöbb (én ilyenkor odamek a haverokhoz és tőlük kunyizok :P abból hívom meg a csajszit+ barátnőt). Meghívod valamit még kitalálsz majd én ált. valami jókivánsággal otthagyok egy cetlit neki + hogy remélem még találkozunk meg a teloszámom. Aztán vagy küld egy sms-est vagy nem...

Amúgy meg első az az életképtelenes nagyon tetszett. ÁÁÁ jólvan remélem még találkozunk vmelyik kérdésnél:D:D

2013. nov. 28. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
a mindig is olyat akartam, azt a szemedre értettem a jeges tekintet + hullaház kombó jól hangzik:D:D
2013. nov. 28. 21:29
 13/13 A kérdező kommentje:

#12:Necrophil vagy,vagy csak perverz,aki dugna hullaházban?:D

Mondjuk én szeretem a szemem színét,de nem sok embernek tetszik szerintem.Mindenkinek barna szem fétise van.

2013. nov. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!