Rossz dolog ha lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Fiúk mit gondoltok az oylan lányról aki egy srácnak kezdeményez és elmondja mit érez és nem akarja veszni hagyni a szerelem kialakulását? A férfiak az olyan nőket szeretik aki mondjuk küzd értük vagy aki egyből benne lenne egy tartós kapcsolatban egy sráccal mert teljsen odavan érte..?!2013. nov. 28. 19:00
1/9 anonim válasza:
Helyzetfüggő.
De ha a fiúnak tetszik a lány akkor ez nem lehet gond.
2/9 anonim válasza:
Nekem tetszene, bár, ha egy idegen lány mondaná, akit nem is ismerek, akkor meglepődnék. De lehet, hogy csak nem mer kezdeményezni a fiú és olyankor viszont nagyon jó
4/9 ASOT válasza:
Ha a pasinak tetsző lány kezdeményez nála de a kezét nem akarja megkérni nem akarja férjül venni akkor mind örül neki.
6/9 A kérdező kommentje:
A srácanka is bejön a lány.. de ő nem tesz semmit...
2013. nov. 28. 19:10
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan lehet kezdeményezni, de ne az érzelmeiddel kezdd.
Hívd el valahova inkább, ahol azért nem csak beszélgetni lehet.
8/9 anonim válasza:
Én is örülnék neki, mert elég bátortalan vagyok lány ügyben. :S Aztán ha látnám, hogy érdemes, akkor már én is kezdeményeznék utána.
22/F
9/9 anonim válasza:
Áh! A női kezdeményezés csak városi legenda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!