Hogyan kezdeményezzek egy lánynál?
Figyelt kérdés
az évfolyamtársam. még nem beszéltünk nem hiszem hogy én is közömbös lennék neki.hogyan keltsem fel a figyelmét?2013. nov. 26. 19:13
1/7 anonim válasza:
"Szia!" Hidd el, felfigyel rád. :D
2/7 anonim válasza:
Ha nem vagy közömbös számára, akkor már felkeltetted a figyelmét. Ha pedig évfolyamtársad, akkor rengeteg érintkezési pontotok lehet.
3/7 anonim válasza:
Levágsz előtte egy olyan "táncot" mint Tim Robbins a Nekem 8 c. filmben amikor mászott rajta a pók, biztos észrevesz.
4/7 anonim válasza:
Odamesz, es megmondod neki, hogy lenne-e kedve elmenni veled vhova.
Ha pedig batortalan vagy, jelold be facen.
tuti siker. csak csinald mar. ne varasd.!!!
5/7 anonim válasza:
Ezek hülyeségek, egyik lány sem szereti a nyomulós fiúkat! Inkább légy türelmes, először csak szólítsd meg, ha látod, hogy éppen egyedül van, vagy pedig éppen véletlenül ugyanakkor induljatok haza, és akkor kísérd el darabig, de ne hívd el rögtön sehová, mert tuti, hogy nemet mond.
6/7 anonim válasza:
Jelöld be a közösségi oldalakon és írj rá!
7/7 anonim válasza:
Hülyeség, oda kell menni. Ha személyesen kérdezed meg tőle, akkor azt jobban fogja értékelni, hidd el nekem! Légy kemény, és ne hagyd otthon a heréidet! Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!